Novosađani na aerodromu čekali 10 sati

Putnici iz Novog Sada, koji su krenuli na letovanje na Krf, danas su zbog kvara na avionu čekali na  beogradskom aerodromu na novi let skoro 10 časova, saznaje Radio 021.  
Putnici iz Novog Sada, koji su krenuli na letovanje na Krf, danas su zbog kvara na avionu čekali na  beogradskom aerodromu na novi let skoro 10 časova, saznaje Radio 021.

Vlasnica agencije "Tajm travel", Jelena Stanković, kaže za Radio 021 da je došlo do tehničkih problema na avionu koji je trebao da poleti u 6 ujutru, tako da se čekala nova letelica koja je stigla iz Praga. Avion je konačno poleteo oko 15.30h.

"Avion se pokvario jer je ptica uletela u motor. Sa beogradskom agencijom "Euro džet", čiji je ovo program, do sada nismo imali nikakvih problema, tako da ne mislim da je došlo do propusta, već se naprosto tako desilo. Znam da višesatno čekanje nije prijatno, ali avion iz Praga je konačno došao i putnici su krenuli za Grčku kako je i planirano", kazala nam je Stankovićeva.

Putnici iz Novog Sada koji su krenuli na Krf čekali su na beogradskom aerodromu od 4 ujutru. Prema rečima jednog od njih, koji se predstavio kao Đorđe, niko im nije zvanično saopštio razloge kašnjenja leta.

"Let je bio planiran za 6 ujutru, a mi smo na aerodrom uredno došli u četiri, kada su nam u agenciji rekli da treba tu da budemo. Od tada čekamo, niko nam ništa ne objašnjava, samo stižu neproverene informacije. Ovde su ljudi sa malom decom, svi smo nervozni, ne možemo da izađemo iz carinskog prostora i zaista je situacija vrlo neprijatna", kaže ovaj Novosađanin, koji je nešto kasnije konačno odleteo put Krfa.

Prethodno su neki od putnika zarobljenih na carinskoj zoni aerodroma "Nikola Tesla" zapretili da će, ukoliko do popodne ne polete za Grčku, pokupiti torbe i otići kući, nakon čega će tužiti avioprevoznika i agencije koje su učestvovale u organizaciji njihovog aranžmana. (M.S.)

  • Miki

    05.07.2011 06:36
    @ Tako lepa, a tako blizu
    Ha, ha, ha, šta drugo reći. Ti mora da piješ čaj od maka umesto da jedeš štrudle kao ostali.
  • Tiberius

    04.07.2011 20:34
    gospodu dezurne patriote bih zamolio da umesto sto pare iznose iz srbije, ne idu nigde. ostavite pare u srbiji i potrosite ih na srpske proizvode i usluge i nemojte ko boga vas molim da punite grcki budzet.
  • jatzans

    04.07.2011 18:11
    @G
    Uh. Vređanje je nepristojno :). Svako letuje gde mu se sviđa ili za šta ima novca. Pročitajte malo bolje komentar pre nego što upotrebite ružne reči :) U zdravlju:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti