Gradonačelnik primio najbolje učenike

Svečani prijem djaka generacije novosadskih osnovnih i srednjih škola održan je danas u svečanoj sali Gradske kuće.
Svečani prijem djaka generacije novosadskih osnovnih i srednjih škola održan je danas u svečanoj sali Gradske kuće. Gradonačelnik Igor Pavličić je rekao da trud i rad uvek treba podržavati i nagrađivati.

"Ako se budemo izborili za društvo gde ćemo nagrađivati najbolje, napravićemo nešto i bićemo mnogo zdravija sredina. Ovo je prilika da se zavhalimo kako ovoj deci, tako i njihovim roditeljima i profesorima i da im poručimo da se trud uvek isplati", navodi Pavličić.

Prijemu je prisustvovalo 38 učenika osnovnih škola i 25 najboljih srednjoškolaca. Đaci su se svečano fotografisali sa gradskim čelnicima i njihove slike će se naći na panoima u centru grada. (N.Z.)

  • Сања

    07.07.2011 17:03
    Правилник по мери фаворита
    Шта директор школе "Ж. Зрењанин" има да каже о овогодишњем избору ученика генерације??? Обзиром да јавно није саопштено његово име желели би да нам овим путем каже с ким је ове године склопио договор!!! Сваке године мења правилник спрам ученика који "мора да победи". Па се после чудите кад родитељ узме правду у своје руке као у Апатину.
  • 06.07.2011 14:40
    U OŠ ŽARKO ZRENJANIN NIŠTA NOVO
    KAO DA JE TO NOVOST ZA ŽARKO ZRENJANIN ŠKOLU. GODINAMA SE TAMO NAMEŠTA IZBOR UČENIKA GENERACIJE. KRITERIJUMI SU TAMO ODAVNO OPALI I TO JE OPŠTE POZNATA STVAR U GRADU. TAMO JE SISTEM VREDNOSTI POREMEĆEN I TIME SE JOŠ I PONOSE.
  • 05.07.2011 14:11
    која фарса
    Колико кошта титула најбољег ученика у генерацији? Јел обавезно и да се упише у Е гимназију?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti