Nastavljena gradnja vidikovca u Karlovcima

Na Magarčevom bregu u Sremskim Karlovcima ponovo se čuju zvuci građevinskih alata, jer je gradnja vidikovca na ovoj lokaciji konačno nastavljena.
Na Magarčevom bregu u Sremskim Karlovcima ponovo se čuju zvuci građevinskih alata, jer je gradnja vidikovca na ovoj lokaciji konačno nastavljena.

Radovi su započeti pre tri godine, ali je Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obustavio plaćanje sredstava za ovaj vidikovac. Tema ove turističke atrakcije ponovo je oživljena u aprilu, kada je pokrajina odobrila oko 34 miliona dinara za završetak gradnje vidikovca. Kako piše Dnevnik, stepenice i deo objekta već postoje, a trenutno se radi na ukrašavanju stepeništa i platoa granitom.

Sa vrha Magarčevog brega pruža se najlepši pogled na Karlovce i Dunav, a ujedno je i dom male likovne kolonije.

  • Torondor

    06.07.2011 06:10
    Zar ne postoji gore stvarno neki krst? I ja sam mislio da će se graditi neka crkva.
  • Jazz

    05.07.2011 21:19
    Kao bivsi ucenik karlovacke gimnazije pozdravljam nastavak gradnje vidikovca...
  • TT

    05.07.2011 14:52
    hm
    a baš sam bio tu pre par meseci i razmišljao šta je to. dal je crkva, dal je nečija vila pa propala...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti