I danas pojačane kontrole taksista

Saobraćajna inspekcija i ove godine je, tokom održavanja "Egzita", imala dosta posla sa taksistima, koji su posetiocima vožnju do Tvrđave naplaćivali i po nekoliko hiljada dinara.
Saobraćajna inspekcija i ove godine je, tokom održavanja "Egzita", imala dosta posla sa taksistima, koji su posetiocima vožnju do Tvrđave naplaćivali i po nekoliko hiljada dinara.

U izveštaju, koji je glavni saobraćajni inspektor Mladen Bašić dostavio Radiju 021, navodi se da je, od 352 kontrolisanih taksista, svaki deveti bio bez plombiranog taksimetra, ili je koristio taksi stajalište bez odobrenja. Inspekcija je protiv njih podnela prekršajne prijave, dok je u šest slučajeva zaplenila vozilo licima koja nisu imala registrovanu taksi delatnost.

Bašić dodaje da će i danas biti pojačane kontrole taksi prevoza s obzirom na to da veliki broj posetilaca danas napušta Egzitov kamp. (D.B)
  • ns

    12.07.2011 20:39
    Utisci gostiju o taksistima govore o nama
    Možemo mi juriti da odradimo promene i donesemo sve zakone koje nam Evropa nalaže ali to ništa ne vredi jer gosti koji su bili na EXIT-u odlaze u svoje zemlje sa utiskom da smo mi prevaranti i nepošteni jer su ih taksisti drali kako su stigli. Oni gosti koji su ranije već imali loša iskustva sa taksistima kažu da su pri ulasku u taxi vozilo prethodno pitali "Koristite li taksimetar?" a u tom slučaju su od taksiste dobijali (pod)smeh ili odgovor "Vozim te samo ako si mi usput do kuće." E...dok smo takvi, tako će o nama i misliti.
  • taxi

    11.07.2011 18:12
    a gde nam je fotograf da nije smenjen? ma ne garant se napio negde pa spava
  • Milovan

    11.07.2011 17:40
    @Gillan
    Nemoj da mi pričaš i staješ na muku, naravno da sam hteo da reagujem, nemam pojma ali ostao sam zabezeknut, prvo sam pomislio da će šofer vretiti i ostatak keša, nešto je delovao kao zbunjen, ali ništa. Znam da sam trebao da reagujem, i veruj mi da mi je žao što nisam, ali u tom trenutku sam hteo da "odgledam film do kraja" bez uplitanja...Bio sam zabezeknuta pi#a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.