Sanda Savić programska direktorka RTV-a

Sanda Savić je od danas i zvanično nova programska direktorka Radio-televizije Vojvodine, saznaje Radio 021.

Sanda Savić je od danas i zvanično nova programska direktorka Radio-televizije Vojvodine, saznaje Radio 021. Pored nje, od danas je na mestu direktorke produkcije u RTV i Vanja Kranjac.

Obe su do nedavno bile zaposlene na B92. Očekuje se sada da Sanda Savić uskoro imenuje nove urednike radija i televizije.

Ona je početkom godine napustila B92 gde je provela 17 godina, a poslednjih sedam na poziciji direktorke Informativnog programa radija, televizije i sajta.
Karijeru je počela na Drugom programu Radio Beograda kao novinarka i urednica emisije "Niko kao ja" odakle je otišla u vreme čistki na državnom radiju. U Radio B92 je došla 1994 i radila kao novinarka i urednica emisija.
Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka 1990.

UO RTV-a je početkom aprila smenio kompletni menadžment na čelu sa Blažom Popovićem zbog, kako je navedeno, loših rezultata slušanosti i gledanosti programa ove kuće. Za novog generalnog direktora pre desetak dana imenovan je Siniša Isakov. On je danas rekao da RTV očekuje dalja profesionalizacija i osavremenjavanje programa.

  • NENA

    21.07.2011 07:29
    P...I MU POD PROZOR
    PERA KOJOT MOZE SAMO DA ZAVIDI TOM PAMETNOM, PRELEPOM, VREDNOM I NADASVE POŠTENOM MOMKU. I JOŠ SE OŽENIO PRELEPOM, PAMETNOM I VREDNOM DEVOJKOM.
  • 19.07.2011 07:47
    Porodica Savić preuzela NS medije o.O
    Savić? A, šta joj je Boban Savić? Muž, brat...?
  • Mare

    17.07.2011 00:16
    ŠTO PRE IZBORI
    Eto, plaćaće je nekih 3000 evra, a APSOLUTNO NIŠTA NEĆE PROMENITI na toj televiziji! JEDVA ČEKAM IZBORE I POBEDU SNS-a da se počisti sva prljavština koja se poslednjih godina taložila na ovoj medijskoj kući!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.