Od danas bicikli na iznajmljivanje

Novosađani od danas na pet lokacija u gradu mogu da iznajme gradski bicikl.          
Novosađani od danas na pet lokacija u gradu mogu da iznajme gradski bicikl. Stanice su postavljene kod železničke stanice, Srpskog narodnog pozorišta, Spensa, u univerzitetskom Kampusu i kod Štranda.

Novi Sad je ovom akcijom postao prvi grad u Srbiji koji omogućava ovaj vid prevoza. Direktor JKP "Parking servis"' Ivan Ferko je pri prvoj promotivnoj vožnji rekao da se nada da će na ovaj način podstaći ostale gradove Srbije da uvedu uslugu rent-a-bike. "Novi Sad zaslužuje da ima jednu dobru službu rent-a-bike koja će biti imidž Novog Sada. Pored tvrdjave, pored Miletića, pored katedrale imaćemo i bickle koje drugi gradovi nemaju".

Cena iznajmljivanja bicikla je 20 dinara za sat vremena i 100 dinara za period od 8 do 20 sati, a građani će pri završenoj vožnji bicikle moći da vrate na bilo koju od stanica.

  • NSkonzole

    18.07.2011 23:46
    odlicna ideja
    Odlicna ideja!!!
    www.nskonzole.com
  • Mile

    13.07.2011 17:01
    Predlog zajoš jedno mesto.
    Predlažem da se, ako je to moguće otvori još jedno mesto za iznajmljivanje bicikla. Po mom mišljenju bi trebalo otvoriti još jedno mesto pored dunava ali na suprotnoj strani od Štranda negde kod mosta DUGA. Tako bi se mogla više koristiti skoro napravljena biciklistička staza duž keja.
  • ritchie

    13.07.2011 04:46
    NS BIKE
    http://www.parkingns.rs/nsbike.php

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.