Gužve na bazenima i na Dunavu

Tokom vikenda na Štrandu je boravilo preko 10.000 Novosađana koji su na reci potražili sklonište od vrućine, a bazeni na Spensu i Sajmištu bili su prenatrpani.

Tokom vikenda na Štrandu je boravilo preko 10.000 Novosađana koji su na reci potražili sklonište od vrućine, a bazeni na Spensu i Sajmištu bili su prenatrpani.

Najveće gužve zabeležene su u popodnevnim satima, a na Štrandu su se ispred oba ulaza formirale kolone ljudi koji su čekali da uđu. Iako je predviđeno da sezona na bazenima traje do 28. avgusta postoji mogućnost da oni budu otvoreni i tokom septembra, sve dok to vremenske prilike budu dozvoljavale. Na novom bazenu na Spensu proda se i preko 1.200 karata dnevno.

Inače, do kraja nedelje se prognoziraju temperature u Novom Sadu od preko 36 stepeni.

  • @Begečka nana

    23.08.2011 17:54
    Kada vidim komentare ove isfrustrirane žene, tri dana nemam sreće. Halo, osmeh na lice, nabaci nešto na sebe ili pod sebe i napred!
  • Uncut

    22.08.2011 20:23
    Backi Petrovac
    E zato cakamo Backi Petrovac, najveci aqua park na Balkanu...svanuce i nama...
  • Sale

    22.08.2011 12:43
    Bazen na spensu
    Bio sam na novom bazenu na spensu. Za 220 din za dnevnu smenu (10-19h) i nije neki. Na ulazu nam kažu da ponesemo stvari sa sobom, da nam ne treba ormarić. Ali, posle vas zaustave zbog obaveznog tuširanja, pa je neophodno da na bazen idete u paru sa nekim koga znate da vam taj čuva stvari dok se vi tuširate! Onda izađete na beton i to je to. Trave nigde, hlada nigde, osim ako ste seli u kafić, gde je jedino dozvoljeno pušenje. Osim brčkavca koji je unutra, napolju ima samo jedan bazen za plivanje čiji je rub opsednut posetiocima koji neće da plivaju nego samo sede da smoče noge.

    Možda se sve ovo nekome sviđa, ali posle Aquapolisa u Segedinu, ovo deluje jadno. Naročito kada se uzme u obzir cena usluge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti