Sezona na Štrandu blizu rekordne

Sezona na Štrandu traje do 30. septembra, a zaključno sa proteklom nedeljom prodato je 385.000 dnevnih ulaznica.

Sezona na Štrandu traje do 30. septembra, a zaključno sa proteklom nedeljom prodato je 385.000 dnevnih ulaznica.

Portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić kaže da je moguće da, s obzirom na prognozu vremena, ovog leta bude oboren i rekord iz 2008. godine, kada je prodato čak 420.022 ulaznica.

Zakupci lokala zadovoljni su što posle fijaska koji ih je pratio protekle tri godine uspešno završavaju sezonu, prenosi 24 sata. "Najbolja prodaja je bila za vreme Egzita, pa tokom proslave stogodišnjice Štranda i za vreme Vojvodina festa. Bukvalno sam rasprodao sve što sam imao u radnji", rekao je jedan od prodavaca na Štrandu.

  • nema deda mraza

    13.09.2011 07:27
    vratite slavine na onim fontanama za pice.
    vratite stari mehanizam na onim fontanama za pice.

    ovi senzori su se brzo pokvarili...nisu 2 godine izdrzali, a mehanizam je trajao 20 godina.

  • Begečka nana

    12.09.2011 13:19
    A mogli bi i WC-ove srediti, promeniti pločice, slavine, vrata, namestiti kvake da možemo vrata da zatvorimo za sobom, prebaciti osoblje iz kancelarije da neko stalno čiti te WC-ove, (ne bi bilo zgoreg dozidati još, jer se leti čeka po 15 minuta na upotrebu istih), popraviti police, klupe i vrata na kabinama, zasaditi drveće tamo gde su posekli topole (patuljaste žalosne vrbe ne računam u tu kategoriju), sniziti zakup zakupcima lokala da ne plaćamo mekiku 100 dinara, postaviti suncobrane na pesak i na travu dok to još nezasađeno drveće ne poraste, očistiti pesak od pikavaca i ostalog đubreta, pa do sitnica koje ništa ne koštaju, npr. zabraniti kafićima kao što je onaj na pesku pored mosta da pušta svoju muziku, pa čujemo i njih i razglas kao da smo na vašaru. Ali, uzimaju im silne pare, pa se i oni bahate na naš račun. Neka pogledaju malo bolje razglednice i slike u novinama koje su sami štampali i podelili nam da vide kako je Štrand izgledao pre 100 godina, a kako izgleda sada. Sram vas bilo!!! I iznad svega, obavestiti javnost kolko novca za sezonu zarade od ulaznica, zakupa kabina i lokala i gde ga potroše, jer na Štrand sigurno ne!
  • Štrandaroš

    12.09.2011 09:48
    Obzirom da vam je sezona bila tako dobra, mogli bi ste konacno da naspete pesak na plazu jer cemo sledece godine lezati na korovu i zemlji a ne na finom toplom pesku. A mogli biste i konacno da upotrebite masinu za ciscenje peska koju ste kupili, ali od nje izgleda nema vajde jer protekle dve godine ne videh da ste s njiom nesto uradili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti