Spens uskoro spreman za EP u rukometu

Spens će do 1. novembra otkloniti sve nedostatke koje su prilikom inspekcijskog obilaska primetili čelnici Evropske rukometne federacije, izjavio je zamenik gradonačelnika Zoran Mandić.

Spens će do 1. novembra otkloniti sve nedostatke koje su prilikom inspekcijskog obilaska primetili čelnici Evropske rukometne federacije, izjavio je zamenik gradonačelnika Zoran Mandić.

Inspekcija je konstantovala da osvetljenje u Spensu nije u skladu s pravilnikom i da je potrebno da se renoviraju svlačionice, VIP lože i prostorije za medije. - Novi Sad je bio sjajan domaćin mnogim svetskim manifestacijama, pa će tako biti i na predstojećem prvenstvu. Ujedno je ovo prilika da se objekat konačno dovede u red posle 30 godina postojanja - kazao je Mandić.

Na Spensu će se od 16. do 20. januara igrati utakmice na Evropskom rukometnom šampionatu u okviru C grupe u kojoj su Francuska, Španija, Rusija i Mađarska. Selekcija Srbije nadmetaće se u grupi A u beogradskom Pioniru sa ekipama Slovačke, Danske i Poljske.

  • Jo - Semtex

    14.09.2011 19:07
    Ne volem
    Ne volem dotičnu personu ali nije samo on.Bilo je tu i ostalih.Ja konkretno zanm jednu koja bi za pokojnog slobu život dala a nije otišla u penziju dok nije ćeru umuvala u kancelariju.A takvih snaja i svastika pun spens.I usput volem što ima više minusa.To znači da sam u pravu i da nekog boli istina
  • Spensovac

    14.09.2011 17:01
    "Spens će do 1. novembra otkloniti sve nedostatke koje su prilikom inspekcijskog obilaska primetili čelnici Evropske rukometne federacije"
    "Ujedno je ovo prilika da se objekat konačno dovede u red posle 30 godina postojanja"

    Citam ova iz-Laganja gospodina zamenika gradonacelnika iz G17 i pitam se ima li toliko blesavih slusalaca/citalaca koji nece povezati ove dve recenice. Dakle nesto je bilo zapustano 30 godina i sada ce za mesec i po dana da se sve sredi?! Dajte molim vas...
    I jos jedna napomena - do ovih sadasnjih strucnjaka spens je bio odzavan, oni su ga razneli u paramparcad, i fizicki i finansijski.
  • semtex

    14.09.2011 16:37
    @ Jo
    Nije "neko" nego Canak i LSV!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti