Menja se režim saobraćaja na Keju zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije

Režim saobraćaja kod Keja biće izmenjen u utorak, 23. januara zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije.
Menja se režim saobraćaja na Keju zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije
Foto: 021.rs
Izmena će važiti od 7 do 14 časova na delu parkirališta ispred Mesne zajednice "Sonja Marinković" i parkirališta na Keju žrtava racije, od Ulice Maksima Gorkog do Trga Neznanog junaka.
Zabrana odvijanja saobraćaja na kolovozu na Keju žrtava racije, od Trga Neznanog junaka do Radničke ulice, važiće u periodu od 11 časova do 13.30 časova, dok će zabrana odvijanja saobraćaja u desnoj saobraćajnoj traci na Keju žrtava racije, od Radničke ulice do skretanja na Varadinski most, važiti od 7 do 16 časova.
Takođe će privremeno biti izmenjene trase autobuskih linija 11A i 11B.
 
Od 7 do 16 časova biće izmenjene trase autobuskih linija broj 11A i 11B. Autobusi na navedenim linijama saobraćaće na sledeći način:
 
- Linija 11A (Železnička stanica - KCV - Liman - Železnička stanica): Postojećom trasom iz Stražilovske ulice nastavljaju Ulicom Žarka Zrenjanina, skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim desno Trgom Neznanog junaka do Keja žrtava racije i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja;
 
- Linija 11B (Železnička stanica – Liman – KCV – Železnička stanica): Postojećom trasom sa Beogradskog keja skreću desno na Trg Neznanog junaka, pa desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim levo u Ulicu Žarka Zrenjanina do Stražilovske ulice i  dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija.
  • Narcos

    23.01.2024 08:38
    I Audi Popovi i Narcos Lopovi
    Neka lepo ti njini Popovi u Audijima odu malo na neko drugo mesto. Na primer, u Sokolski dom - gde su razvrstavani ljudi u red za ubijanje na Štrandu. Neka odu na Štrand. Neka odu u Miletićevu ulicu, ili kod onih drva što su Narcos-i posekli, posađenih za onu mladu braću... Šta će na keju? To se samo zove "Kej Žrtava Racije" i Soldatovićev i Antićev spomenik je tu da bi bilo bar nešto obeleženo od najvećeg zločina koji je Novi Sad ikada video. To su, dragi nam Narcos-i ranijih iteracija, želeli da naglas sakriju.
    Srbija ne sme da misli!
    Živeli Narcosi! Živeli Audi Popovi! Živeli svi nam lopovi! Živeli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti