U Novom Sadu hiljadu krivičnih dela mesečno

Na području Policijske uprave u Novom Sadu ove godine je zabeleženo 12.000 krivičnih dela, što predstavlja 12 odsto ukupnog broja krivičnih dela u Srbiji.
Na području Policijske uprave u Novom Sadu ove godine je zabeleženo 12.000 krivičnih dela, što predstavlja 12 odsto ukupnog broja krivičnih dela u Srbiji.

Prema rečima zamenika načelnika novosadske policije Stevana Krstića, krivičnih dela sa elementima nasilja, poput razbojništava bilo je manje nego lane, a oko 60 procenata tih dela je rasvetljeno.

U godini na isteku novosadski policajci zaplenili su skoro 50 kilograma različitih narkotika, od čega najviše marihuane i heroina.

Prema njihovim podacima, u 1.300 saobraćajnih nesreća poginulo je 58 osoba, dve više nego u toku prošle godine.

  • Hm

    30.12.2011 15:11
    Zar novinare ne zanimaju tačni brojevi? Šta tačno znači to razbojištvo i koliko toga je tačno bilo? Koliko toga je predato tužilaštvu? Koliko razbojnika je u zatvoru, pritvoru? "manje nego lane, a oko 60 procenata " - ovo apsolutno ništa ne znači! Zašto "oko"? Nema tačan broj? Načelnik se raspitao o brojevima na hodniku pa mu je neko dobacio odgovor? Mutni su, a štrajkuju.
  • Milan

    30.12.2011 11:36
    Ko je kriv
    Uglavnom su krivci oni koji su odavno u Novom Sadu, a ako ste još rodjak sa nekim bivšim pokrajinskim birokratom onda za vas ne važi zakon. Prekodrinski su doneli malo časti i poštenja u sve ovo, ali i dalje ne smeta odredjenim komentatorima da lažu i da kriju kako je njihova sredina kriminalizovana zbog davno stečenih privilegija koje se na svu sreću pomalo iskorenjuju upravo zahvaljujući nekima koji su pridošli
  • Londra

    30.12.2011 09:54
    To je zato sto zivimo srecno i zadovoljno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti