Pokojniku greškom pripisali jedan od najvećih dugova

Pokojni Lazo Krvopić, koji je živeo u Žablju, nema poreskih dugova, a njegovo ime greškom se našlo na trećem mestu liste dužnika među građanima, s navodno neizmirenom obavezom od 130 miliona dinara.
Pokojni Lazo Krvopić, koji je živeo u Žablju, nema poreskih dugova, a njegovo ime greškom se našlo na trećem mestu liste dužnika među građanima, s navodno neizmirenom obavezom od 130 miliona dinara.

Zbog toga, odnosno neprijatnosti koje su doživeli, direktor novosadskog Regionalnog centra Poreske uprave Srbije, Zoran Radoman, izvinio se njegovoj porodici, a greška na listi biće ispravljena. Krvopićev unuk, Stanko, kaže za "Dnevnik" da je dobio potvrdu od Poreske uprave da duga nema.

Prema podacima ove institucije, mnogi sa spiska dužnika su nakon javnog prozivanja požurili i izmirili poreske obaveze, a sledeće objavljivanje trebalo bi da usledi u aprilu.

Prema nedavno objavljenom spisku, od 300 najvećih dužnika 72 su iz Vojvodine, a oni duguju manje od 10 odsto ukupnog duga.

  • budala koja placa porez

    12.01.2012 20:31
    poreska uprava je totalna katastrofa. "ko je njih upoznao, tom ni pakao nece tesko pasti". oni ljudi nece da se mesaju u svoj posao. ja bi ih otpustio sve do jednog pa primio nove ljude koji znaju kako se to radi, a ne ovako - sve moze i nista ne mora. zavisi kod kog referenta se potrefite
  • 12.01.2012 20:22
    ns
    Krvopić :)
  • 12.01.2012 16:30
    Pa kad smo budale mi iz Vojvodine. Udri konja koji vuce kaze pos;ovica. neka salju opomene pred tuzbu sipcima na Kosovo za neplacene poreze 60 godina unazad ako smeju. Tamo sad ima para , mogu da plate sa sve kamatom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti