021 najsolidarnija radio stanica

Radio stanica koja je objektivnim izveštavanjem najviše doprinela radničkim borbama u Novom Sadu je Radio 021, smatraju u sindikatu "Solidarnost".
Radio stanica koja je objektivnim izveštavanjem najviše doprinela radničkim borbama u Novom Sadu je Radio 021, smatraju u sindikatu "Solidarnost".

Prema rečima predsednice ove sindikalne organizacije Gordane Kojić, novinari Radija 021 su uvek na pravi način pratili kršenja radničkih prava.

"U vreme čestih protesta i štrajkova, novinari Radija 021 su uvek bili odgovorni i objektivno ispratili sva ta dešavanja. U vreme degradacije novinarske profesije, malo je ostalo hrabrih ljudi iz medija koji se ne plaše posledica svog rada, zbog čega želimo da zadržimo tradiciju pohvaljivanja onih koji taj posao rade dobro", kaže Kojićeva.

Za "najsolidarniju" TV stanicu proglašena je Novosadska televizija, dok je novinar koji se najviše istakao u praćenju sindikalnih aktivnosti Nemanja Subotić iz dopisništva "Večernjih novosti".

  • goca

    13.01.2012 13:00
    tako treba !
    Nije lako dobiti pohvalu od onoga ko nista ne ocekuje za uzvrat , osim postovanja i SOLIDARNOSTI !!!
  • misa novosadjanin

    13.01.2012 08:21
    samo napred!
    Mislim da ste zasluzili ovo nesvakidasnje ali znacajno priznanje . Znacajno , jer dolazi od pravih boraca i tim vise treba da se ponosite , da se ne menjate na losije .
  • s

    12.01.2012 16:35
    Baš lepo što vas hvale,to je realno i zaslužili ste pohvale,jer istina je da ste najbolji.Retko se šta ceni u ovom gradu,sve je devalvirano.Srećno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti