Nameštanja na tenderima u "Putu"?

U toku prošle godine u javnom komunalnom preduzeću "Put" je bilo sumnjivih javnih nabavki, pokazuje izveštaj Državne revizorske institucije.
U toku prošle godine u javnom komunalnom preduzeću "Put" je bilo sumnjivih javnih nabavki, pokazuje izveštaj Državne revizorske institucije.

Naime, ovo preduzeće je za posao vredan preko 260 miliona dinara angažovalo podizvođače bez javnog poziva, dok je bitumen za puteve u vrednosti od 5,6 miliona takođe nabavljan preko veze, piše Dnevnik.

Državna revizorska institucija skreće pažnju i na činjenicu da je "Put" sklopio ugovore za nabavku finansija poput kredita u vrednosti od 357 miliona dinara i reklamnih usluga teških oko 2,4 miliona, takođe bez ikakvog javnog poziva.

U napomenama se ističe i da je otežano praćenje finansijskih tokova u ovom preduzeću, jer najveći deo kapitala nije upisan u registar privrednih subjekata pri APR-u.

  • Ljuska bez kikirikija

    15.01.2012 12:35
    Ma nije moguce???? namestali????
    Ma gde bi oni to..... pa to niko ne radi
    Ni Vodovod ni Toplana
    Niko....
    Svu su posteni al samo jer zive poret poste
  • srboljub

    14.01.2012 18:13
    Koliko je samo tendera namestila ova propala vlast ,pogledajte Kostić kupio Karneks,pa zar taj čovek da vodi ovaku fabriku?
  • građanin drugog reda

    14.01.2012 18:08
    Pa još jedna bruka ove vlasti toliko tolerancije za ove nesposobnjakoviće ,građani ustanite čuvajte svoje blago koje su vaši očevi stvarali 50 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti