Šalteri za registraciju rade do ponoći i za vikend

Zbog poslednjih incidenata i velikih gužvi koje se stvaraju ispred šalter sale policije na Bulevaru kralja Petra I, radno vreme šaltera produženo je čak do ponoći.
Zbog poslednjih incidenata i velikih gužvi koje se stvaraju ispred šalter sale policije na Bulevaru kralja Petra I, radno vreme šaltera produženo je čak do ponoći.

Kako se uverio novinar Radija 021, na vratima šalter sale istaknuto je obaveštenje da će svim građanima biti omogućeno da obave svoje obaveze od 7h ujutro do ponoći i tokom vikenda. Kako će raditi šalteri od nedelje za sada nije poznato.

Ovde su gužve bile svakodnevne za registraciju vozila, a povećale su se nakon štrajka policije i praznika. Međutim, nakon ove odluke uprave policije, u petak ujutro je ispred ulaza oko 6h sati bila samo grupica od desetak momaka - "dežurnih čekača".

Gužve su trenutno i ispred šalter sale na Bulevaru oslobođenja gde se izdaju vozačke dozvole.

  • Jackie O

    14.01.2012 09:35
    Vozačke dozvole
    rade i šalteri na Bulevaru oslobođenja do 24h. Ja sam sinoć otišla tamo oko 23.55h, nije bilo nikakve gužve, ljubazni policajac me je upisao na spisak, bila sam sedma po redu. Rekao je da ujutru u 6.30 moram obavezno biti ispred SUP-a, jer tada prozivaju ljude sa spiska. Zabranjeno je svako okupljanje, tako da redova i višesatnog čekanja više nema. Jutros sam bila na vreme ispred SUP-a, uredno prozvana, dobila broj i za oko 40 minuta sam sve završila. Po vozačku dozvolu idem za dve nedelje u Šajkašku. Eto kako može sve lepo da se reši, mada je i dalje sve to daleko od idealnog.
  • mister No

    14.01.2012 07:40
    moze se kad se hoce
    Treba im i pored ovih mera UVESTI VIDEO NADZOR kao u bankama, i mislim da bi za regularno vreme izvrsavali sve svoje poslove a POSEBNA kamera iznad aparata za izdavanje brojeva koja bi bila NA NETU JAVNA kako bi svi mogli da vide ko, kako , koliko i KOME izdaje brojeve. I tada bi raspodela i poslovnost bila na nivou
  • 13.01.2012 23:17
    "Narodu Je Teško Ugoditi "

    Eh,lako je kad ne stojis u redu?
    Elita sine, nije fer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti