LSV traži istragu zbog incidenta na Adamovićevom naselju

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je da zahteva da se hitno razjasni šta se tačno dogodilo i zbog čega je pretučen Bahrija Bulić na Adamovićevom naselju.

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je da zahteva da se hitno razjasni šta se tačno dogodilo i zbog čega je pretučen Bahrija Bulić na Adamovićevom naselju.

Ukoliko se zaista ispostavi da je prebijen zbog svoje nacionalnosti i da su zbog toga uznemiravana i njegova deca, iz ove stranke traže najteže kazne za napadače.

- Liga socijaldemokrata Vojvodine se ovakvim incidentima protivila i mračnih devedesetih godina i sigurno je da ćemo i ubuduće biti pretnja svakome ko pomisli da unese mržnju i netrpeljivost u naš grad. Velika sramota je Novom Sadu naneta pre nekoliko godina kada je čovek pretučen zato što je u autobusu pričao na mađarskom jeziku. Nemamo nameru da dozvolimo da takvi primeri postanu učestali - saopštio je predsednik Gradskog odbora Radovan Latinović.

  • Ivan

    17.01.2012 11:44
    Latinovic,Cankov potrcko !
    Lepo je sto istupa covek,bez ozbiljnog imena i prezimena,bez obzira sto je on potrcko Nenada Canka.Nesa Canak svima naredjuje sta i kad da kazu.
  • NSNS

    15.01.2012 16:14
    Чији град?
    ''Liga socijaldemokrata Vojvodine se ovakvim incidentima protivila i mračnih devedesetih godina i sigurno je da ćemo i ubuduće biti pretnja svakome ko pomisli da unese mržnju i netrpeljivost u naš grad.''
    Као прво,овај град не припада ником сем Новосађанима.Нови Сад није ни ваше власништво,а ни ваша кућа.Између осталог,да вас подсетим Нови Сад је Српски град,према томе не дискриминишите Србе у сопственом граду и држави! Глупо је што скупљате поене на оваквим стварима,као што је овај чланак.Очигледно је да покушавате свим средствима да се докопате фотеља..
  • Mrgud

    13.01.2012 18:02
    Tražim i ja istragu!
    Ligi je bolje da sa svojim koalicionim partnerom SPS-om uradi nešto na problemu bezbednosti nego da jedva čeka neki pi.vajz pa da se "oglasi". Meni su oni jednako krivi ko i Dačić sa kojima tikve sade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti