Novosadski biciklisti besni zbog neočišćenih staza

Novosadska biciklistička inicijativa oštro je danas kritikovala gradske vlasti jer nisu preduzele ništa kako bi zimske službe očistile biciklističke staze u gradu.
Novosadska biciklistička inicijativa oštro je danas kritikovala gradske vlasti jer nisu preduzele ništa kako bi zimske službe očistile biciklističke staze u gradu.

"Sneg u decembru nije ništa novo i nepoznato, ali očigledno biciklisti u decembru i dalje važe za egzotičnu i sezonsku pojavu koju ne treba podsticati niti poželeti na putu", navodi se u saopštenju. Dodaje se da su zbog svega toga biciklisti prinuđeni da koriste kolovoz i time se izlažu riziku.

Ovo udruženje je podsetilo da su biciklističke staze takođe javni putevi, što znači da gradska zimska služba ima obavezu da ih čisti.

Novosadska biciklistička inicijativa kritikovala je i pojedine sugrađane, jer su na biciklističke staze koje su aktivisti očistili, građani parkirali automobile.

  • zorann

    14.12.2012 19:28
    dan 6.
    Gosp.Vucevicu,sesti dan kako je sneg prestao da pada,sta je uradjeno po prigradskim MZ, nistaaa...pa dokle vise vase bahatosti...najgora stvar je kad te neko slusa kako govoris neistine...a jos je gora kad cujem i ove tvoje satelite , kako nas i oni ubedjuju da je ovo ok...ne treba vama dati ni 100 dana...pokupi ove tvoje zveri odbacene,ove sto su kupovali glasove...gosp Jelica,e on je najjaci...toliko je firmi pokrao pa mu dadose da vodi jedinu zdravu u n sadu...evo vam i Maja se pridruzila,sad ste svi na okupu...nije SRS,nego SNS...bruka za sve gradjane,sto dozvolismo ovako nesto...
  • DekiNS

    14.12.2012 16:47
    Panonac, користи српске речи и не мајмуниши се ти први! Какви хејтери, који ретард измисли ту реч?!
  • Panonac

    13.12.2012 23:11
    Jadno
    Dragi hejteri, stvarno jadno. Dno dna.
    Cetri S.
    Srbi ..ni su skroz

    Ne kapiram, zaista ne kapiram sta nekog moze da natera da se mrzi sve zivo i nezivo,
    i pogotovo nekog ko pokusa da nesto promeni na bolje.
    I jos da svoje vreme, kompjuter i internet trosi na tako nesto.
    To je valjda ko u onom eksperimentu kad majmune polivaju ladnom vodom kad onaj jedan krene uz merdevine da dohvati bananu.
    I posle cim neko bananu pogleda, ovi oma odri kolko mozes.
    Promenis ekipu, al dzaba, pravila u kavezu se znaju - red i disciplina, i nemoj da neko slucajno i pomisli na bananu, or else ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.