Novi Sad pojačao međunarodnu saradnju

Ambasadori devet zemalja posetili su Novi Sad u poslednja tri meseca, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Miloša Vučevića.

Ambasadori devet zemalja posetili su Novi Sad u poslednja tri meseca, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Miloša Vučevića.

- Dobri međunardni odnosi i komunikacija sa gradovima iz drugih zemalja predstavljaju temelj za uspostavljanje privredno ekonomske saradnje, odnosno za dolazak stranih i domaćih investitora u Novi Sad. To je najvažniji i najzahtevniji zadatak, a pored mera koje preduzimamo kako bismo olakšali potencijalnim ulagačima da započnu svoje projekte, jako je važno da pružimo logističku podršku i iniciramo privrednu razmenu na najvišem državnom i diplomatskom nivou - smatra Vučević.

Za poslednja tri meseca u Novom Sadu su bili ambasadori SAD, Kine, Nemačke, Velike Britanije, Holandije,  Austrije,  Mađarske, Grčke i Belorusije, kao i konzul Rusije.

  • Misa

    15.12.2012 09:01
    Sigurno ih nece zvati u posetu dok se sneg sa trotoara ne istopi....
  • kultura

    14.12.2012 15:34
    ko je glupaca
    NE ZNAS , se pise odvojeno
  • Сремац

    14.12.2012 13:58
    ГЛУПАЧА
    Ивана ти сигурно НЕЗНАШ да је у Беларусији стопа незапослености - 2,8% ТЕК ТОЛИКО ДА ЗНАШ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti