ATP Vojvodina podnela zahtev za prinudnu naplatu

Preduzeće ATP Vojvodina predala je zahtev Privrednom sudu za prinudnu naplatu potraživanja prema presudi koja je doneta u sporu protiv Grada Novog Sada, potvrdio je zastupnik tog preduzeća Dragan Zjalić.
Preduzeće ATP Vojvodina predala je zahtev Privrednom sudu za prinudnu naplatu potraživanja prema presudi koja je doneta u sporu protiv Grada Novog Sada, potvrdio je zastupnik tog preduzeća Dragan Zjalić.

"O tom predlogu sud će odlučiti u roku od pet dana. Glavnica potraživanja tužilaca iznosi 1,33 milijardi dinara, sa odgovarajućom zakonskom kamatom, tako da je ukupan iznos koji ATP Vojvodina treba da naplati oko 1,5 milijardi dinara", rekao je Zjalić za Radio Novi Sad.

Zastupnici ATP Vojvodine zvanično su podneli i zahtev za naplatu štete zbog petnaestomesečnog nefunkcionisanja medjumesne autobuske stanice, a šteta je procenjena na 250.000 evra mesečno.

ATP Vojvodina je ovim povodom pre nedelju dana podnela novu tužbu protiv Grada, a ukoliko Grad ne prihvati vansusdsko poravnanje ući će u novi sudski spor sa tim preduzećem.

Privredni apelacioni sud doneo je sredinom februara odluku da je Grad Novi Sad dužan da sa 1,33 milijardi dinara obešteti ATP Vojvodina u sporu oko izgradnje nove autobuske stanice.

  • Zaboravni

    12.03.2013 13:12
    Zaboravićemo...
    I to što nas je Maja odvela u siromaštvo, i to što je prevarila mnoge ljude, i to što ima stanove po inostranstvu, i to što se vozucka nama ispred očiju u luksuznim automobilima,i da nikada ništa dobro nije uradila za grad, i koliko je para strpala u svj džep, id. itd. Sve ćemo to zaboraviti, jer je ona sada u SNS i Vučić je štiti, a mi ćemo platiti njene bahanalije iz svojih džepova... dok nam se ona veselo osmehuje sa malih ekrana!!!
  • saska

    08.03.2013 11:11
    Vučiću gde si sad da hapsiš?
    Oće sada maja i igor da odgovaraju? Vučići gde si si sad ipak se ispostavilo da štitiš svoje, znači kao i svi ostali politačari priča u prazno a od obećenja da će slati u zatvor sve bez obzira na stranačku pripadnost kanda ništa
  • glavobolja

    08.03.2013 10:26
    @Mara - uzas
    borio se on za samog sebe a ne za radnike zeleci da kombinacijom atp i bus-stanice napravi monopol na medjugradski saobracaj

    zato su i bili onoliki protesti auto prevoznika, blokade puteva jer nisu hteli da im neko preko politike uzima leba iz usta

    narodu je takodje smetalo sto je stanica daleko u p.m. od ove postojece, a nova je mogla da se napravi i malo blize a ne da se pravi u dvoristu atp-a

    i ta privatizacija je bila jako sumnjiva, mozda je i tu neko podelio pare jer novac je mio bez obzira koje stranke bio

    razmisljajte malo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.