Novi Sad dobija šefa policije za deset dana

Direktor policije Srbije Milorad Veljović najavio je da će za deset dana biti izabran načelnik Policijske uprave u Novom Sadu, kao i u Nišu, gradovima koji već dugo nemaju čelne ljude policije.

Direktor policije Srbije Milorad Veljović najavio je da će za deset dana biti izabran načelnik Policijske uprave u Novom Sadu, kao i u Nišu, gradovima koji već dugo nemaju čelne ljude policije.

Veljović je na konferenciji za novinare u Beogradu, nakon što je juče ponovo izabran na pet godina, rekao da će o novim kadrovskim rešenjima odlučiti nakon sagledavanja svih problema i uz konsultacije s resornim ministrom Ivicom Dačićem.

"Nema haosa u MUP-u i policiji", rekao je direktor policije.

Veljović je dodao da će se zauzeti da se tokom godine poboljša opremljenost policije, jer je to uslov za njen dobar rad.

  • sale ns

    08.03.2013 17:59
    I šta posle toga ?
    Dobro, dobićemo šefa....i štra će se bitno desiti ? Pogotovo postavljam isto pitanje ako ovaj v.d. bude izabran ? Biće sve postarom, policia će obavljati svoj posao kako može, opet ćemo čekati u redovima (jedini u Srbiji) i npr. nećemo videti nijednog pozornika na Bistrici ?!
  • Чепркало

    08.03.2013 17:07
    Милиција тренира строгоћу, хм...
    Видим ја ту нешто не штима а оно полиција обезглавњена.Нисам мислио као мува без главе него нема ко да им каже ПОСТУПИ ПО НАРЕЂЕЊУ!Ха, хм...
  • Kipar

    08.03.2013 13:19
    "Nema haosa u MUP-u i policiji", rekao je direktor policije - "Ja sam haos."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.