"Naši": Đinđić je bio strani agent

Ekstremistički pokret "Naši" započeo je akciju lepljenja plakata u Aranđelovcu, Mladenovcu i Novom Sadu pod nazivom "Strani agent, a ne državni heroj", sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića.
Ekstremistički pokret "Naši" započeo je akiciju lepljenja plakata u Aranđelovcu, Mladenovcu i Novom Sadu pod nazivom "Strani agent, a ne državni heroj", sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića.

"To je odgovor na skandaloznu kampanju koja se u Srbiji vodi sa ciljem da se dr Zoran Đinđić, u javnosti predstavi kao vizionar i političar kojeg generacije treba da slede", saopštio je taj pokret.

SNP "Naši" dodaju da je "Đinđić enciklopedijski primer politike gluposti i promašaja, primer veleizdajnika i američke marionete koja je po klasičnom receptu i sistemima indoktrinacije prevarena, iskorištena i odbačena".

  • 161

    13.03.2013 00:19
    Sta je ovo? Svaka druga vest na ovom sajtu o njihovima. Koga boli uvo sta govori skupina maloumnih degenerika koja broji 100 clanova. Dokle ce se davati medijski prostor ovakvim misevima?
  • Mastodont

    12.03.2013 11:41
    Ne napadaš ti g. Boleta nego se hvališ svojim licemerjem i glupošću.. Već je jasno da ti je uzalud objašnjavati da bi nešto naučio, ali ja volim da napušavam takve jadnike, pa mi nije teško.
    1. Zastava R. Vojvodine je Ustavom i Zakonom utvrđena i zaštićena kategorija. To što je porediš sa Kosovom je vrhunac licemerja: ako je u Ustav uneta jedna kvazipatriotska masturbacija, to ne narušava legitimitet odredbi koje se sprovode i u stvarnom svetu.
    2. Naravno da nije isto: paradofobičan znači biti samo glup i tvrdoglav, homofobičan znači biti i zatucan o ograničen, a aktivno ugrožavati tuđa prava i bezbednost zbog bilo kojeg od prethodna dva znači biti podložan krivičnom zakoniku.
    3. Info-sajtovi nisu obavezno dokaz bilo čega, ali su sasvim sigurno merodavniji izveštač o sudskim procesima od tvog lupetanja.
    4. Treba stvarno biti ekstremno licemeran i ljigavda bi se otimao i pokušavao da relativizuješ priču o spiskovima koji evidentno postoje.
  • Тоша

    12.03.2013 08:41
    @bole salajka
    Кад кажете Систинска капела да ли мислите на Сикстинску капелу?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.