Grad pozvao poslodavce da angažuju pripravnike

Grad je raspisao javni poziv poslodavcima za učešće u programu stručnog osposobljavanja i zapošljavanja pripravnika na teritoriji Grada u 2013. godini.

Grad je raspisao javni poziv poslodavcima za učešće u programu stručnog osposobljavanja i zapošljavanja pripravnika na teritoriji Grada u 2013. godini.

Iznos sredstava je 40.176.000 dinara namenjenih za stručno osposobljavanje i zapošljavanje 93 pripravnika sa najmanje četvorogodišnjim visokim obrazovanjem I i II stepena, u trajanju od 12 meseci.

Novac je namenjen za zarade pripravnika sa porezom i doprinosima, u mesečnom iznosu od 36.000 dinara.

Na javnom pozivu mogu da učestvuju poslodavci čije je sedište na teritoriji Grada, koji redovno uplaćuju porez i doprinose i koji su solventni, dok nezaposleni treba da su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu, da aktivno traže posao i da prvi put zasnivaju radni odnos.

Javni poziv objavljen je 6. marta na sajtu Grada Novog Sada i na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje - Filijala Novi Sad, a otvoren je 15 dana.

  • 13.03.2013 17:10
    Mi sa visom nismo visoko obrazovani to je citavu godinu dana smo gluplji i lenji ipak bar cetiri godine onda si nesto postigao u zivotu a sa tri ne
  • 12.03.2013 11:21
    Jastreb
    "Sa najmanje cetvorogodisnjim visokim obrazovanjem" ???
    A mi sa Visom ?
  • Novosadjanka

    12.03.2013 09:15
    Vučić bi trebao sada da raspiše nove izbore za Novi Sad, a pre toga da sud uradi svoje po pitanju Bokana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.