Dragan Lukač novi direktor Novosadskog sajma

Skupština Novosadskog sajma danas je izabrala novi Nadzorni odbor koji je za novog direktora postavio Dragana Lukača, direktora Regionalne privredne komore Novi Sad.
Skupština Novosadskog sajma danas je izabrala novi Nadzorni odbor koji je za novog direktora postavio Dragana Lukača, direktora Regionalne privredne komore Novi Sad.

 

Lukač, koji je predsedavao vanrednom Skupštinom akcionara, Radiju 021 je rekao da je Skupština najpre izabrala nov Nadzorni odbor i predsednika Skupštine akcionara. "Svi stari organi su potom razrešeni dužnosti, mada je njima funkcija trebala po sili zakona da prestane još 30. juna prošle godine. Novi Nadzorni odbor je potom izabrao i novi Izvršni odbor sajma, razrešio starog generalnog direktora (Gorana Vasića) i imenovao novog", rekao je Lukač.

Lukač nije mogao da iznosi detalje svog budućeg rada pre nego što sagleda situaciju, ali je rekao da će sve naredne aktivnosti biti usmerene ka 80. Međunarodnom poljoprivrednog sajmu. "Aktivnosti ćemo pojačati u tom smeru da privučemo što više publike na Međunarodni poljoprivredni sajam. Sve snage ćemo usmeriti na tu priredbu, ali još uvek ne znam u kom stanju i dokle je to stiglo. Uglavnom, cela ekipa će morati da se angažuje maksimalno", poručio je Lukač.

Posle višemesečnog natezanja, "Novosadski sajam" je danas dobio novo rukovodstvo. Po nalogu Privrednog suda, organizacija skupštine bila je poverena Draganu Lukaču, koji je i pre održavanja Skupštine bio glavni kandidat za novog generalnog direktora sajma.

Lukač je rekao i da će još neko vreme volonterski obavljati funkciju direktora Regionalne privredne komore, sve dok privrednici ne pripreme Skupštinu na kojoj će biti imenovan njegov naslednik.

  • Anja

    23.03.2013 15:43
    boze pomozi
    Naka nam je bog u pomoci sve gore i gore za radnike sajma jadan po jedan lesinar dolazi na sajam a ovaj je najgori do sada
  • slavica

    15.03.2013 20:04
    E Raso,nadam se da si se salio...koje struke? Pravi covek,pa jos na pravom mestu??? Ili ti je prijatelj,ili ga ne poznajes uopste,kako znas da je on taj pravi? Ma,super ti je fazon,slatko smo se nasmejali..
  • 15.03.2013 20:01
    željka
    Samo mi zaposleni znamo kakav nam je teret skinut promenom uprave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.