Ulaz na Štrand i ove godine 50 dinara

Cena ulaznica za Štrand ostaće ista kao i prošle godine što znači da će dnevna iznositi 50 dinara, dok će sezonska propusnica bez popusta koštati 1.045 dinara, a za đake, studente i penzionere 850 dinara.
Cena ulaznica za Štrand ostaće ista kao i prošle godine što znači da će dnevna iznositi 50 dinara, dok će sezonska propusnica bez popusta koštati 1.045 dinara, a za đake, studente i penzionere 850 dinara.

U toku je razmatranje predloga cena iznajmljivanja kabina, a do kraja marta bi trebalo da počne i izdavanje. Uskoro će biti raspisan i tender za izdavanje lokala na plaži, a cene reklamnog prostora su snižene u odnosu na ranije.

Na Štrandu će se i ove godine održati turnir u odbojci na pesku, rukometu na pesku, nožnom tenisu, uličnom basketu i Štrand će ugostiti veslačku regatu. U planu je postavljanje tartana na košarkaškom terenu, a biće organizovan i dečji muzički festival, kao i tradicionalna manifestacija "Vojvodina fest", takmičenje dece u vajanju u pesku, i klikerijada.

Štrand se otvara 1. maja.

  • milan jovin

    18.03.2013 17:08
    A videćete .....
    Pošto će biti kabine. Mala 20000, velika 30000 dinara. A zašto kasni konkurs za lokale? Pa ne mogu još da pohvataju konce da njihovi podobijaju najbolje bašte, a najjeftinije da ih izađe. Stare garde koja je krojila tendere više nema, a nova se još nije uštosila. Dođite u junu na plažu da vidite ko je uhvatio top lokacije, i sve će vam biti jasno. Pa valjda i MM treba da zajaši Kawasaki na jesen.
  • спасилац

    18.03.2013 14:49
    несто сте зааборавили
    а спасиоци које нисте исплатили вец 6 месеци ..шта ћемо са тим и ко ће пазити на безбедност купача?
  • Carls Tejlor

    18.03.2013 13:12
    preskacem ogradu prvog ako ne bude otvoren

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.