Nova knjiga Duška Bogdanovića "Pobeda poraza" u knjižarama

U knjižarama se od ove sedmice može kupiti nova knjiga novosadskog novinara Duška Bogdanovića "Pobeda poraza" u izdanju Prometeja.
U knjižarama se od ove sedmice može kupiti nova knjiga novosadskog novinara Duška Bogdanovića "Pobeda poraza" u izdanju Prometeja.

Knjiga je nedavno predstavljena Novosađanima, a sadrži njegove kolumne koje se objavljuju u dnevnom listu "Danas" i na ovom portalu u poslednje dve i po godine.  

- "Pobeda poraza" je jedan od naslova mini eseja koje objavljuje Bogdanović i iako na prvi pogled izgleda kao oksimoronska igra reči, ona je, zapravo, vrlo precizna dijagnoza stanja društva u kojem živimo u poslednjih nekoliko decenija. Naročito ako se ista svakodnefvno ogleda u našim medijima. Taj odraz u medijskom ogledalu ključni je izazov i inspiracija za Bogdanovića i njegove tekstove - kaže izdavač Zoran Kolundžija.

- Njegove kolumne su analiza naših medija sa posebnim osvrtom na televiziju i njen uvaženi i nikad dovoljno pogledani program. Tekstovi su puni kritičkih i pomalo jetkih osvrta na zagađivače našeg medijskog prostora - ocenjuje, između ostalog, recenzent Dušan Ristić.

"Pobeda poraza" je 14. Bodanovićeva knjiga, a osma koju je izdao Prometej. Može se kupiti u knjižarama "Most" u Zmaj Jovinoj ulici i "Prometej" na Trgu Marije Trandafil, a uskoro će se naći i u ostalim knjižarama. (S.K.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.