U podne protest nastavnika Ekonomske škole

Zaposleni u Srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" održaće u podne protest ispred Gradske kuće, jer je račun te škole već deset meseci u blokadi a nadležni ne reaguju na to.
Zaposleni u Srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić" održaće u podne protest ispred Gradske kuće, jer je račun te škole već deset meseci u blokadi a nadležni ne reaguju na to.

Račun škole je u blokadi jer, prema rečima nadležnih, škola navodno nije sprovela postupak javne nabavke prilikom popravka fasade pa sredstva za te radove nisu bila obezbeđena u budžetu grada.

Nadležni iz gradske uprave kazali su da se nedavno odustalo od prodaje školske imovine, čime bi se pokušali namiriti troškovi prema izvođaču radova. Dodali su i da izvođač radova "za sada" neće podizati tužbu.

Pojedini roditelji učenika te škole kazali su da njihova deca moraju da prenose stolice iz učionice u učionicu, pošto nema dovoljno stolica, dok nastavnici kupuju markere da bi imali čime da pišu po tabli. Srednja ekonomska škola "Svetozar Miletić" ima 2.200 učenika i jedna je od najvećih škola u Srbiji.

  • Lale

    21.10.2013 09:16
    Svi pred Banovinu
    Dole Treći vojvođanski Rajh Čanka i Pajtića!
  • bi bi

    21.10.2013 07:39
    @ Ivanisevic Zoran
    Ima jos takvih skola. Podrzavam zatvaranje ventila kako bi g.... isplivala. Kad ce onaj Zakon o uzbunjivacima? Mozda se nikom ne zuri?!
  • daca

    21.10.2013 07:13
    a interes dece
    Dok se oni politici prepucavaju o interesu dece, odnosno njihovom obrazovanju niko ne vodi racuna. Kulinari i kuvari sami nose namirnice i to pripremaju u nekad elitnom Starom zdanju. Zemljo Srbijo - BEDNA!Naravno da treba postovati procedure i Zakon, ali da je kojim slucajem nekome na glavu pao komad sa te fasade sta bi tada bilo, uvek idemo iz krajnosti u krajnost!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.