Ponovo lažna dojava o bombi u ZIG-u

Radnici Zavoda za izgradnju grada jutros su evakuisani nakon što je za sada nepoznato lice telefonom saopštilo da se u zgradi ovog javnog preduzeća nalazi bomba.
Radnici Zavoda za izgradnju grada jutros su evakuisani nakon što je za sada nepoznato lice telefonom saopštilo da se u zgradi ovog javnog preduzeća nalazi bomba.

Poziv je upućen oko 8.35h, a nakon pretresa koji je potrajao oko sat vremena utvrđeno je da je reč o lažnoj dojavi..

Podsetimo, zaposleni u ZIG-u su u petak oko 11.25h takođe privremeno morali da napuste objekat, jer je takođe bilo dojavljeno da se u zgradi nalazi eksplozivna naprava.

Ispostavilo se da je ta dojava bila lažna.

  • Plavusha iz ZIG-a

    21.10.2013 20:17
    ..
    volim i ja vas...
  • lepi Džoni

    21.10.2013 16:15
    kad smo već pukli...
    Samo da i ja kažem...Plavuše u ZIG-u su stvarno bombe, nek priča ko šta hoće...Mislim na one 30-40...Ko je video, zna o čemu pričam...
  • Zbunjen

    21.10.2013 14:28
    Zašto uvek?
    Zašto uvek tamo gde vlada korupcija,prete sa nekim bombama? koliko se sećam to je bio SuP,Urgentni, Inspekcije, fakulteti, asada i ZIG, zašto bi neko tamo gde je već potplatio neki dokument porušio sve to što je plaćeno? Nemam pojma,neka mi neko kaže?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.