FOTO: Otpao deo fasade sa Gradske biblioteke

Sa zgrade Gradske biblioteke u Dunavskoj ulici danas je otpao deo fasade.
Sa zgrade Gradske biblioteke u Dunavskoj ulici danas je otpao deo fasade.

Malter je otpao sa dela blizu krova, desno od glavnog ulaza.

Srećom, u ovom incidentu niko nije povređen. Zaposleni iz biblioteke su odmah ogradili i obeležili deo sa kog se obrušio zid.

Fasada Gradske biblioteke je kompletno renovirana pre nekoliko godina, a pre dve godine je bilo najavljeno da će ove godine biblioteka biti veća za 1.000 kvadratnih metara i da će se u dograđenom delu nalaziti dečije odeljenje, čitaonica, referalni centar sa više desetina računara , kao i oko 40.000 knjiga. O ovome se više ne govori.

  • Pera kojot

    21.10.2013 20:58
    Zavod za zastitu?!
    Ima li nesto u NS-u da je pod zastitom Zavoda za zastitu kulture Grada Novog Sada da nije pred rusenjem ili se vec samo srusilo!?
  • 21.10.2013 15:52
    @JustinaNS
    Tačno je da je kulture nekada bilo više, ali ta paušalno odabrana godina otkriva jefinu političku pozadinu komentara. Gonte se vi lepo svi zajedno u tri lepe plišane marame, pa će bez vas i kultura da procveta, a i sve ostalo.
  • 21.10.2013 15:51
    Nije istina da crkvi pripada zemljiste, ali jeste tacno da crkva preduzima sve kako bi ga se docepala, a sadasnja vlast i rukovodstvo idu im na ruku. E zato otpada fasada na ustanovi kulture, jer crkva blokira mogucnost ulaganja i rekonstrukciju! Eto kako nasi duhovni velikodostojnici rade na polzu svog naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.