DS: Gde je gradonačelnik? SNS: Bar znate ko je gradonačelnik

Gradski odbori Demokratske i Srpske napredne stranke u Novom Sadu nastavili su tradiciju i rat saopštenjima u danima kada zaseda Skupština grada.  
Gradski odbori Demokratske i Srpske napredne stranke u Novom Sadu nastavili su tradiciju i rat saopštenjima u danima kada zaseda Skupština grada.

 

Gradski odbor Demokratske stranke apelovao je na gradonačelnika Miloša Vučevića da počne da se bavi svojim poslom, umesto napadima na Vladu Vojvodine jer "to nije njegov posao". Demokrate su istakle da je Vučević izostao sa sednice Skupštine na kojoj je jedna od tačaka dnevnog reda bila situacija u JKP "Stan".

"Na žalost, Gradonačelnik čija je obaveza da prisustvuje svakoj sednici skupštine Grada upravo u to vreme u prostorijama Srpske napredne stranke drži konferenciju za medije, baveći se jedino onim za šta misli da je sposoban-političkim obračunima", navodi se u saopštenju DS.

Oni su podsetili da je stanje u ovom preduzeću alarmantno jer je dug porastao na 800 miliona dinara, a da 300 radnika može ostati bez posla.

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke poručuju da DS poslednja ima pravo da postavlja pitanje o prisustvu gradonačelnika na sednicama.

"Podsećamo da odbornici DS-a nisu znali kako izgleda gradonačelnik, do izbora gradonačelnika iz redova SNS", stoji u saopštenju naprednjaka. Oni su pozvali demokrate da kažu na koliko je sednica Skupštine grada prisustvovao bivši gradonačelnik Igor Pavličić.

  • Luka

    26.10.2013 17:41
    još jednom...
    Taj dug od 800 miliona nije od juče !!

    Gradonačelnik se okružio nesposobnim ljudima koji ništa nisu uradili protiv onih koji su upropastili novosadska Javna preduzeća !!!

  • Milos

    26.10.2013 08:44
    I ponovo se vracamo na cuvenu, ubedljivo najvise koriscenu, recenicu nasih politicara (iz apsolutno svih stranaka): "Mozda mi mozemo da budemo bolji, ali oni pre nas su bili gori!"
  • Anonimus

    26.10.2013 06:32
    300 radnika otpušteno
    Kojih 300?Rukovodećih kadrva ili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.