FOTO: Kombi se zabio u zgradu

Nešto posle 15 časova na Novoj Detelinari se dogodila saobraćajna nezgoda kada se kombi kurirske službe "AKS Express Srbija" zabio u zgradu.
Nešto posle 15 časova na Novoj Detelinari se dogodila saobraćajna nezgoda kada se kombi kurirske službe "AKS Express Srbija" zabio u zgradu.

Nezgoda se dogodila na uglu Ulica Janka Čmelika i Janka Veselinovića, a za sada nema informacija da je bilo povređenih.

Kombi je prema nezvaničnim informacijama, prilikom sudara sa vozilom Ford Ka izleteo iz raskrsnice i udario u zgradu, konkretno, u prodavnicu u prizemlju.

Svedoci navode da nije kriv vozač kombija, koji je pokušao da izbegne sudar, već Ford koji je izleteo iz sporedne ulice.

  • Neko

    24.04.2014 20:32
    Izivljavanje firme
    Naravno da jure,kad im poslodavac namece toliko posla da nema sanse da sve obave.Ljudi cuvaju posao makar im doslo glave, svi znaju da je sve manje i manje mogucnosti za zaposlenje.U ovakvim slucajevima bi trebalo neko od nadleznih da zaviri iza kulisa i da se malo zastite ti radnici!!!
  • Miki

    24.04.2014 19:33
    LJubago
    Tvoj ljubago nek prvo prijavi jadne radnice, neka im da pravo na godišnji, pa obezbedi slobodan dan i na kraju markicu za prevoz. E tek onda možeš da ga svrstaš u BEST.
  • luckys

    24.04.2014 16:25
    ode krompirko.nista zato kupovacemo voce u Ljubagu the best radnji u gradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti