Unapređen koncept rada Metro Cash & Carry

Veleprodajni lanac "Metro Cash & Carry" predstavio je unapređeni koncept rada i novi asortiman distrubutivnog centra u Novom Sadu.
Veleprodajni lanac "Metro Cash & Carry" predstavio je unapređeni koncept rada i novi asortiman distrubutivnog centra u Novom Sadu pomoću koga očekuju da će unaprediti poslovanje i zadržati status jednog od najvažnijeg dobavljača i partnera privrednika u Vojvodini.

 

Novi koncept prodaje omogućiće kupcima da nabave veliki broj specifičnih artikala neophodnih za poslovanje, od papira, obrazaca, do biro opreme i kacelarijskog nameštaja. Promenjen je i način izlaganja robe unutar prodajnog objekta, koji će od sada biti podeljen u takozvane "svetove", celine namenjene određenim delatnostima, restoranima, kafićima, kancelarijama...

"Metro Cash & Carry" je u Novom Sadu otvoren oktobra 2006. i zapošljava 170 radnika iz Novog Sada. Ovaj veleprodajni centar ima 6.600 metara kvadratnih prodajnog prostora, a od prehrambenog asortimana preko 85% čine proizvodi domaćih proizvođača. Proizvođači iz Srbije trenutno plasiraju svoje proizvode kroz sistem Metro Cash & Carry u osam evropskih zemalja i to Austriju, Hrvatsku, Mađarsku, Rumuniju, Češku, Slovačku, Ukrajinu i Moldaviju.

Projekat "Moja radnja"

Ovaj projekat omogućava malim nezavisnim trgovinama da posluju pod jednim brendom i nazivom kako bi poboljšali svoje poslovanje i opstali pod uticajem ekonomske krize i sve snažnije konkurencije. Više od 1.600 malih nezavisnih trgovina širom Srbije danas posluje pod zajedničkim imenom "Moja radnja" u sklopu projekta za očuvanje i unapređenje samostalnog trgovinskog sektora, koji obuhvata 232 nezavisne radnje iz Novog Sada, kojima Metro Cash & Carry obezbeđuje besplatnu marketinšku podršku.

Pored ovog projekta  Metro Cash & Carry sprovodi i projekat "HoReCa", centar za razvoj ugostiteljstva u Srbiji, kroz koji je samo u protekloj godini prošlo oko dve hiljade kuvara i somelijera koji su imali priliku da od najeminentnijih inostranih i domaćih stručnjaka steknu nova znaja i veštine po visokim standardima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti