Legendarnom Peleu operisana leđa

Legendarni brazilski fudbaler Pele hospitalizovan je u Sao Paulu, saopštila je portparolka bolnice "Albert Ajnštajn" Mirtes Boea.
Legendarni brazilski fudbaler Pele hospitalizovan je u Sao Paulu, saopštila je portparolka bolnice "Albert Ajnštajn" Mirtes Boea.

Ona je, međutim, odbila da kaže kada je i zbog čega najbolji igrač u istoriji fudbala primljen u bolnicu, preneo je AP. Lokalni mediji kasnije su preneli da su fudbaleru operisana leđa, te da će sledeće sedmice izaći iz bolnice.

Sedamdesetčetvorogodišnji Pele je u maju prošle godine u istoj bolnici operisao uvećanu prostatu, a kasnije je saopšteno da su testovi pokazali da nije bilo malignih promena.

U decembru je Pele ponovo primljen u bolnicu zbog infekcije urinarnog trakta, prouzrokovane hirškim zahvatom kojim mu je uklonjen kamen iz bubrega.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.