Prvi trijumf Partizana u sezoni

Košarkaši Partizana trijumfovali su sinoć u Beogradu, pobedom nad vršačkim Hemofarmom 77:66  u utakmici drugog kola.
Košarkaši Partizana trijumfovali su sinoć u Beogradu, pobedom nad vršačkim Hemofarmom 77:66  u utakmici drugog kola.

Najefikasniji u timu Partizana bio je Dragan Milosavljević sa 13 poena. U ekipi Hemofarma Milan Mačvan postigao je 22, a Miljan Pavković 15 poena. Partizan je uglavnom kontrolisao rezultat i vodio skoro sve vreme, osim u jednom periodu pred kraj prve četvrtine. Utakmica je bila brza i uzbudljiva, ali i puna grešaka - Hemofarm je imao čak 12 izgubljenih lopti.

Najveća prednost Partizana bila je 17 poena. Hemofarm je u četvrtoj četvrtini pri rezultatu 54:59 pokušajima Pavkivića i Mačvana imao priliku da se vrati u meč, ali je koševima Milosavljevića, Veselija, "trojkom" Vladimira Lučića, a zatim i poenima Nejtana Džavaija Partizan zadržao prednost i zabeležio pobedu.
U sledećem, trećem kolu, koje se igra za vikend, Partizan će igrati na gostovanju protiv Širokog, a Hemofarm u Vršcu protiv Budućnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).