Hemofarm ubedljiv protiv Zvezde

Košarkaši Hemofarma opravdali su ulogu favorita protiv Crvene zvezde, koju su u Beogradu u 7. kolu Superlige pobedili sa 82:69.

Košarkaši Hemofarma opravdali su ulogu favorita protiv Crvene zvezde, koju su u Beogradu u 7. kolu Superlige pobedili sa 82:69. Najefikasniji u timu Hemofarma bio je Milan Mačvan sa 20 poena, a Boban Marjanović ubacio je 17, uz devet skokova. Ubedljivo najbolji igrač Crvene zvezde bio je Nemanja Bjelica sa 31 poenom i 11 skokova.

Zvezda je ovim porazom izgubila četvrto mesto koje je preuzeo FMP nakon pobede nad Tamišom – 92:68. Domaći tim predvodio je Miroslav Raduljica sa 23 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok su se u ekipi gostiju istakli Ivanović sa 18 i Đokić sa 17 poena.

Na deobi prvog mesta sa Hemofarmom ostao je Partizan, koji je u Valjevu bez većih problema pobedio ekipu Metalca - 81:57. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Slavko Vraneš sa 13 poena, a bolji od ostalih u Metalcu bili su Mile Ilić i Jovan Teodosić sa po devet poena.

U poslednjoj utakmici kola Radnički je zadržao treće mesto nakon što je kao gost pobedio poslednjeplasirani Borac sa 76:68.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).