Predstava "Karneval" u Novosadskom pozorištu

Predstava "Karneval" odigraće se danas, 5. novembra, u Novosadskom pozorištu sa početkom u 19 časova.
Predstava "Karneval" odigraće se u četvrtak, 5. novembra, u Novosadskom pozorištu sa početkom u 19 časova.

Predstavu je režirao Sorin Militaru, a glavne uloge imaju dobitnici Sterijine nagrade Aron Balaž i Arpad Mesaroš, kao i Atila Mađar, dobitnik nagrade Eržebet.

Predstava je rađena po tekstu jednog od najznačajnijih rumunskih pisaca Jan Luke Karađala.

Cena karte je 400 dinara, dok će brucoši uz indeks moći da kupe kartu po ceni od 150 dinara. Popusti su rezervisani i za đake i penzionere, koji kartu mogu kupiti za 300 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti

Predstava "Ko je ovde idiot?" u Futogu

Predstava "Ko je ovde idiot?" po komadu ruske spisateljice Muze Pavlove biće odigrana u nedelju, 13. decembra,  u KC "Mladost" u Futogu. Predstava "Ko je ovde idiot?" po komadu ruske spisateljice Muze Pavlove biće izvedena u nedelju, 13. decembra, u KC "Mladost" u Futogu.

Predstava "Everyman" u SNP-u

Novo igranje predstave "Everyman" koja je nastala u koprodukciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad i Centra za razvoj cirkuske veštine "Ludifico" biće odigrana u Srpskom narodnom pozorištu na sceni "Pera Dobrinović" danas, 21. novembra, u 19.30 časova.