Japanci kreirali KitKat suši

Japanci vole suši, a vole i KitKat čokoladice pa su odlučili da spoje dve omiljene stvari u jednu.
Čokoladice dolaze u tri ukusa, ali na sreću s pravim sušijem ih povezuje samo izgled.
 
KitKat je objavio fotografije tuna sushija koji zapravo imaju ukus maline, morske alge imaju ukus pudinga od bundeve, a morski jež suši je Hokkaido dinja s maskarpone sirom. Sve tri vrste su servirane na riži sa belom čokoladom uz neizostavnu vasabi biljku. KitKat je poznat po svojim neobičnim poslasticama u Japanu. Vasabi, limunsko sirće i sake su među 300 vrsta čokoladica koje se od 2000. godine mogu naći u prodaji. 
 
Neke verzije su uspele da pronađu i fanove u inostranstvu, a KitKat s ukusom zelenog čaja od sada je dostupan u trgovinama širom sveta. Međutim, ovo je prvi put da je proizvođač napravio set inspirisan sušijem. 
 
Sve je počelo prvoaprilskom šalom prošle godine, kada se na društvenim mrežama pojavila reklama za suši KitKat, a nakon rekacija, kompanija je odlučila napraviti sušo čokoladice, ali samo limitirano izdanje. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Zašto su kutije za picu četvrtaste a ne okrugle?

Posude za isporuku sveže pečene pice postoje najmanje od 19. veka, kada su napuljski pekari stavljali svoje proizvode u višeslojne metalne stvari poznate kao stufe, a zatim ih slali uličnim prodavcima