Ako želite da sebi skratite vreme kuvanja, krompir možete da zamrznete i sami, piše
City magazine. Time imate potencijalni obrok i kada vas mrzi da odete u prodavnicu.
Dovoljno je da krompir isečete i skuvate. Ali ne sasvim i ne u slanoj vodi. Kuvate ga najviše pet minuta, a ako su komadi veći, onda i do sedam.
Tada procedite vodu, a krompir sasvim ohladite. Ili pod ledenom vodom, ili pod vodom sa nekoliko kockica leda.
Obavezno ga prosušite. Posle nekoliko sati željene količine krompira stavite u kesice, zamrznite i vaš budući ručak je skoro spreman, kad god poželite.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar