Cigarete smanjuju penis

Konzumiranje cigareta može umanjiti dužinu vašeg penisa za čak centimetar, piše popularni naučni portal "Iflscience" i otkriva deset neverovatnih zanimljivosti o penisima.
Konzumiranje cigareta može umanjiti dužinu vašeg penisa za čak centimetar, piše popularni naučni portal "Iflscience" i otkriva deset neverovatnih zanimljivosti o penisima.

Od ostataka kože preostale obrezivanjem, lekari u laboratorijama mogu da uzgaje čak 23 hiljade metara kvadratnih kože (tako dobijena koža uglavnom se koristi za saniranje opekotina).

Jedan od četristo muškaraca dovoljno je fleksibilan da može sam sebe oralno da zadovolji. Najduži do danas izmeren penis u erekciji je dugačak neverovatnih 34 centimetra.

Možda niste znali, ali među ribama postoji vrsta čije muške jedinke imaju polni organ na glavi. Latinski naziv te vrste je Phallostethus cuulong.

Prilikom seksa u misionarskoj pozi penis poprima oblik bumeranga. Usled dužeg nedostatka seksualne aktivnosti penis na svojoj širini može da izgubi centimetar do dva.

Kašičica semene tečnosti sadrži sedam kalorija. Postoje 42 različite vrste bakterija pronađenih na penisu.

  • toza

    05.02.2015 06:11
    ovo je budalaština .....
    ...... to nema veze sa cigaretama... koga je Bog darivao, ta je će se i poštapati njime ako treba..... može i da se drogira.... a koga nije, ne vredi mu i da ne puši i da ne pije...... gluposti..... pušač sam 25 godina, ali i dalje ga se ne stidim.
  • mrva

    02.02.2015 23:48
    meni se uvek povecava od pusenja
  • zderavko

    02.02.2015 20:36
    Sva sreća
    Penis liči na k***, samo je manji :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.