Šta ako on neće kondom?

Sigurno ste do sada bili s mladiće koji je pokušao da izbegne da stavi kondom i za to vam je naveo sasvim neverovatne razloge.

Sigurno ste do sada bili s mladiće koji je pokušao da izbegne da stavi kondom i za to vam je naveo sasvim neverovatne razloge.

 

Ovo su neki od izgovora koje muškarci koriste da bi izbegli kondom, ne nasedajte na to.

1. Manji užitak – ovo je definitivno prvi razlog koji će vam navesti. S obzirom na to da se sada prave i izuzetno tanki modeli, ne dozvolite da vas ubedi u to, čak i ako mislite da u toj konstataciji ima istine.

2. Ne može da nađe pravu veličinu – jedna anketa je pokazala da 30 do 35 odsto muškaraca kupuje male kondome, dok 50 odsto njih traže veće. Zlatna sredina je idealno rešenje, pa mu sugerišite opciju "midijum".

3. Pokušava da uštedi – ukoliko je on lovac na besplatne uzorke, teško da će potrčati do apoteke ili kioska da bi se zaštitio. Ako nema novca za kondom, ali ima za pivo, onda vam jedino preostaje da mu kažete da neće ni doći do seksa.

4. Nema pojma kako da nađe pravi kondom – na internetu je brdo informacija o svemu i svačemu, pa i o tome kako da pronađe idealan kondom. Ako muku muči s veličinom, preporučite mu sajt condom-sizes.org. Tu će naći sve što mu treba.

5. Misli da ga prekidanje u najlepšem trenutku zakoči - nekoliko sekundi, koliko traje stavljanje kondoma, ne može baš da ubije strast. Ukoliko mu je stalo do njegovog i vašeg zdravlja, uradiće sve što je neophodno da imate siguran seks (a ako ga je baš briga, onda ni ne treba da spavate s njim).

6. Uvek je pazio s kim ima seks – ovo je najgluplji mogući izgovor. Šta to znači? Da je do sada bio samo sa devicama? Nećete valjda nasesti na tu priču?

7. Dobro se znate – to što misli da zbog toga što ste dugo zajedno ne treba da se zaštiti takođe "ne pije vodu". Čak i neki bračni parovi koriste kondom kao vid kontracepcije.

8. Nema kondom – nema ničeg lošeg u tome što ćete vi imati rezervni.

9. Pijan je – kada je on popio, vi treba da uskočite. Budite odgovorni i nosite "gumicu" u svojoj tašni za svaki slučaj. Ukoliko ni vi ni on nemate gumicu, a oboje ste "pod gasom", najbolje je da seks ostavite za sutra.

10. Govori vam da ste "čisti" i da vam veruje – seksualno prenosive bolesti ne moraju odmah da imaju očigledne simptome. Potpuno je pogrešna ideja da bilo ko pomisli za svog partnera da je zdrav samo na osnovu toga kako izgleda.

  • rope

    20.02.2015 13:07
    asdf
    ..a sta ako nema ni za pivo :)
  • hej

    19.02.2015 11:44
    i pri tom, niko ni ne spominje da je i nama zenama potpuno drugaciji uzitak i mnogo bolji osecaj bez kondoma... trljanje gumom nije bas mnogo uzbudljivo
  • Boki NS

    18.02.2015 22:47
    Prvo i osnovno... Važno je da ako bilo ko misli da kondom treba, ne sme da postoji izgovor koji će ubediti u suprotno. Dakle "ako ima sumnje - nema sumnje!"

    Drugo i ništa manje osnovno - ne sme da postoji nijedan glupo sročen tekst kao sa kondomom "nema razlike"..."muški to preuveličavaju"..."razlika je minorna"...jer samo čovek sa veštačkim penisom može tako nešto da lupi. Ili je tekst pisala žena....ili muškarac na terapiji nečim što održava erekciju bez obzira na okolnosti...

    Dakle, razlika je enormna! Koji god i koliko god "sofisticiran" bio logo ili reklama!

    Kod oba pola, trenje je ključno. Kondom to potpuno izostavlja kod nosioca.
    Dakle - toplo i NIŠTA više. Ostale mehaničke radnje mogu eventualno da uzbude nekoga ko je "prvi put u akciji"...

    Analno je potpuno druga priča i sasvim ima smisla...ko ima prilike i čija devojka to ohrabruje...

    U smislu da se mora insistirati na upotrebi -Da!

    Ali dajte, nemojte pričati kako je na delu nekakva muška razmaženost ili nebriga...na šta se tekst svodi...

    Ima i drugih načina...neka se ljudi "zabavljaju" i iskoriste maštu...dok se ne testiraju...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.