Žurka malih penisa

Smatrate da vam je penis mali, volite da se šalite na sopstveni račun, ide vam se na žurku, a početkom marta ćete se naći u Londonu? Onda je Big Small Penis Party savršen način da provedete veče.
Smatrate da vam je penis mali, volite da se šalite na sopstveni račun, ide vam se na žurku, a početkom marta ćete se naći u Londonu? Onda je Big Small Penis Party savršen način da provedete veče.

Čovek koji stoji iza organizacije prve britanske Big Small Penis žurke, kaže da je ideja da pozove ljude koji će slaviti svoje "tiny todgers, compact cocks, wee willies, mini members, and dinky dicks". Ako ne znate engleski, u pitanju je žurka na kojoj će prisustvovati muškarci koji imaju male penise.

Četrdesetosmogodišnji Ent Smit, kaže da se vremenom navikao na minijaturnu veličinu svog polnog organa, koji u erekciji iznosi celih 10 cm. On je pre dve godine čak napisao i pesmu o svom penisu pod nazivom "Shorty".

Smit koji stoji iza kabare žurke Big Small Penis Party, kaže da je smisao celog projekta isključivo zabava, a sebe smatra jednim od najvećih zaljubljenika u viceve o malim penisima.

Muškarci će plaćati ulaz na žurku na vrlo specifičan način. Naime, oni će plaćati 50 penija po svakom centimetru svog polnog organa u erekciji. Smit kaže da će im se verovati na reč. Na osnovu prijavljenih dužina, na kraju večeri će se izračunati prosečna dužina penisa na žurci i onda će se ona uporediti sa nacionalnim prosekom.

"Muškarci često veličinu polnog organa doživljavaju previše dramatično. Mislim da je veličina precenjena stvar. Želja mi je da se super provedemo na žurci i da slavimo našu različitost, makar se ona kod nekih od nas ogledala samo u veličini polnog organa", kaže Smit.

Big Small Penis Party će se održati u Londonu 7. marta, prenosi B92.

  • role

    24.02.2015 12:46
    ministri
    Sobzirom da su nam ministri vecinom razvedeni verovatno je to zbog malog penisa ili velike vagine posto u Vladi ima i raspustenica.Ali ne bim se ja naci ce oni sebi adekvatan broj i velicinu
  • lala

    22.02.2015 12:30
    jeste...
    ... mali al' je mek k'o dusa!
  • 22.02.2015 08:59
    Nema veze sto je mali, samo neka ima posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.