Pitanje svih pitanja: Grudi ili zadnjica?

Muškarci se definitivno dele na dve kategorije: oni koje vole ženske grudi i oni koje žensku zadnjicu.
Muškarci se definitivno dele na dve kategorije: oni koje vole ženske grudi i oni koje žensku zadnjicu.

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da je ova podela podložna dubljoj analizi. Naime, muškarci koji vole bujne grudi mahom čitaju sportske časopise i ne propuštaju nijednu utakmicu. Kladionica im je druga kuća, a neretko mogu imati problem sa zavisnošću.

Ljubitelji grudi su ekstrovertni muškarci koji koriste svaku priliku da budu u centru pažnje zbog čega često mogu biti skloni preljubama. Ipak, veliki su šarmeri i krasi ih harizma. Retko ostaju u dugih vezama i brakovima.

Muškarci koji se radije okreću za ženama koje imaju veću zadnjicu perverzni su na poseban način i obožavaju da eskperimentišu u seksu. Vrlo su uredni u životu, a organizacija im je jača strana, zbog čega nikada ne kasne.

Uživaju u društvenom položaju i imaju razvijenu karijeru.

Istraživanje je pokušalo i da pokaže kako kategorizacija seksualne privlačnosti varira od geografskog položaja – čak 59 odsto Argentinaca uglavnom voli žene s izraženim zadnjicama dok recimo, Britance to uopšte ne zanima.

  • Komšas

    24.02.2015 09:11
    A zašto...
    ...sve mora biti veliko??? Meni ništa ružnije od prevelikih grudi i zadnjica...
  • 24.02.2015 06:29
    Žena

    Žena bez dupeta-ko selo bez škole
  • xy

    23.02.2015 19:45
    @ Jan
    E, Jane, Jane... u tako malo reči toliko si toga o sebi rekao, a ne o tekstu, ni o grudima ni o stražnjicama... Samo o sebi. I to ništa lepi niti za hvaljenje. Sažaljevam tvoje dugokose žene, jer očito ne smeju da pisnu kraj tebe, da te ne bi kojim slučajem podvrgle dominaciji, iju, daleko bilo...
    Prijavi se na neki konkurs za kratku autobiografsku priču. Pobedićeš...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.