Da li muškarci stvarno žele seks u troje?

Koliko ima zaista istine u onome kako je seks s dve žene najčešća muška seksualna fantazija koju bi voleli da pretoče u stvarnost?
Koliko ima zaista istine u onome kako je seks s dve žene najčešća muška seksualna fantazija koju bi voleli da pretoče u stvarnost?

Ispitani su muškarci koliko ih zaista privlači ideja seksa u troje za koju se najčešće veruje kako je mnogim muškarcima neostvareni san i da li je ovo verovanje samo jedna od mnogih zabluda koje vladaju o preferencijama snažnijih polovina.

Evo šta oni kažu:

"Za mene je seks nešto jako intimno i nikakva treća osoba ne dolazi u obzir ni pod razno" - Igor, 27

"Pristao bih na seks u troje, ali samo pod uslovom da je diskrecija zagarantovana i kada bih mogao da budem siguran da taj čin ne bi uništio dotadašnje odnose" - Marko, 25

"Budući da sam u vezi, seks u troje definitivno ne dolazi u obzir. Možda da sam solo, ali to je jedno veliko možda" - Ivan, 28

"Pristao bih na seks u troje samo ako mogu da izvedem Hudinija i nakon seksa da nestanem" - Davor, 27

"Naravno da bih pristao na seks u troje, samo moraju da budu dve žene i ja, i uz obavezan dogovor da nema ljutnje od strane bilo kojeg partnera" - Branimir, 26

"Iako je to klasična maštarija svih ljudi, pristao bih samo ako to moja devojka ludo želi i naravno, ako je ta treća osoba žensko" - Ognjen, 27
  • anonimna

    28.05.2015 08:03
    lepo je u troje mzm,probano
  • ovdasnji

    02.05.2015 08:47
    trojka ?
    vrh!
    provereno !
  • @:) - gangbang

    30.04.2015 19:44
    O muskarcino moja dominaciona, bolje ti nemoj, sto je sigurno, sigurno je. Zamisli da se slucajno dodirnete vas dvojica, ma ko zna, uz svu predostroznost, oklizne se neko, izgubi ravnotezu, pa se slucajno pipnete, i nedajboze, ponos odreaguje, i kud ces onda, sta ces onda sa tom informacijom?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.