Do seksa preko Fejsbuka

Najnovije istraživanje u kojem je učestvovalo dve hiljade Britanaca pokazalo je koliki uticaj može imati Fejsbuk na to da li ćete sa nekim završiti u krevetu.
Najnovije istraživanje u kojem je učestvovalo dve hiljade Britanaca pokazalo je koliki uticaj može imati Fejsbuk na to da li ćete sa nekim završiti u krevetu.

Naime, 11 odsto ispitanika u anketi sajta "OnePoll.com" priznalo je da su spavali sa nekim koga su upoznali preko popularne društvene mreže.

Rezultati studije koja je istraživala seksualne aktivnosti i onlajn navike pokazali su da je 46 odsto njih slalo eksplicitni tekstualni sadržaj nekome drugom osim svom partneru odnosno partnerki, a u  35 odsto slučajeva uz tekst su bile uključene i golišave fotografije.

Takođe, 30 odsto ispitanika priznaje da sami gledaju porno sadržaje preko interneta, a 17 odsto njih takav sadržaj gleda zajedno s partnerkom.

O ulozi Fejsbuka svedoči podatak da je 11 odsto njih spavalo sa ljudima koje su upoznali preko tog sajta, dok je 10 odsto ispitanih spavalo sa kolegom. Zanimljivo je da je od toga njih 50 odsto to uradilo dok su bili na poslu, prenosi Srbijanet.

Interesantno je i da više od polovine ispitanih ima iskustva sa seksom na jednu noć, a inače Britanci u proseku imaju seks dva puta nedeljno, i odnos traje oko 20 minuta.

Ipak, najvažniji podatak svakako je i vezan za ekspanziju onlajn upoznavanja i seks koji proizađe iz takvih susreta, pa se onima koji dosta vremena provode na internetu savetuje da budu obazrivi.
  • tehnoloski hendikepiran

    19.11.2010 18:10
    http://www.youtube.com/watch?v=c6L1511gKSs

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.