Trećina žena redovno glumi orgazam

Svaka žena odglumi bar jedan orgazam u životu, neke odglume sve, ali još uvek ostaje pitanje zašto to čine?

Svaka žena odglumi bar jedan orgazam u životu, neke odglume sve, ali još uvek ostaje pitanje zašto to čine?

Za glumljenje orgazma kod žena postoje dva najčešća razloga: žena ne želi da njen partner misli kako je nije zadovoljio ili joj je dosta svega i želi završiti s tim. Žene često kažu da njihovi partneri nisu zadovolj(e)ni dok i one ne dožive orgazam, pa se stoga trude dok žena ne doživi orgazam.

Jedan od razloga koji se muškom polu čini neverovatnim je da žena ne vodi ljubav jedino zato da bi doživela orgazam već obožava dodire i bliskost, ali i strast koju seksualni čin donosi sam po sebi. Mnoge žene teško postižu orgazme zbog vaginalne suvoće, koja seks može učiniti bolnim pa čak i nepodnošljivim. Ne zaboravimo ni na stres, umor i druge psihološke faktore.

Rezultat svega navedenog često su lažno odglumljeni vrhunci pa ne čude istraživanja koja pokazuju kako više od trećine žena, iz želje da usreće svog partnera redovno glumi orgazam i to rade poprilično vešto. Žene znaju savršeno odglumiti orgazam pa je muškarcima gotovo nemoguće prepoznati pravi vrhunac od onog koji zaslužuje Oskara, a istraživanje je pokazalo kako to radi njih čak 80 posto.

Ipak, muškarac koji jako dobro poznaje svoju partnerku vrlo lako može saznati pravu istinu. Naime, i najmanji pokret koji je žena učinila strastveno, spontano i nesvesno kod onog pravog orgazma može biti pravi pokazatelj. Grčenje tela, zabijanje noktiju u leđa, grimase na licu, jecaji ili tihi uzdasi samo su neki od reakcija koje otkrivaju pravu istinu.

  • Ranoranilac

    23.10.2012 15:26
    Dobro jutro!!!
    Kad bi se sva životna gluma svela na samo na odglumljene orgazme. U zadnjih 20 godina glumim toliko da ne bi moglo da stane u top 1000 pornića. Glumim uspeh, dobro raspoloženje, prijateljstvo, ponos, hrabrost, orgazmi su za malu decu.
  • Novosadjanka29

    21.10.2012 19:45
    ...
    Ja ponekad odglumim par jedan dva orgazma, ali kao sto kaze ovde, vecinom zenama je bitno bliskost i dodir tela
  • s

    19.10.2012 10:12
    kome je još do sexa?
    kome je još do sexa?a da nije školarac

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.