Šta žene mrze tokom seksa

Kako ženama sve zavisi od raspoloženja, tako postoje trenuci u seksu koji im često mogu zasmetati, dok ih muškarci smatraju uobičajenim. Zato pročitajte zašto žene ne vole kada muškarci…
Kako ženama sve zavisi od raspoloženja, tako postoje trenuci u seksu koji im često mogu zasmetati, dok ih muškarci smatraju uobičajenim. Zato pročitajte zašto žene ne vole kada muškarci…

...pitaju "Da li je bilo dobro?"

Naravno da mrze ovo pitanje, jer nijedna sigurno neće reći "Zapravo i nije baš". Jedino što mogu da urade jeste da kroz razgovor navedu partnera na to da sledeći put bude bolji, ali direktno svakako ne. Zato, prestanite da postavljate ovo pitanje.

...kažu "Ups! Kondom je pukao"

Ovo je jako ozbiljna situacija s kojom se ne treba šaliti.

...jako udaraju

Udaranje je čak poželjno, ali ne ukoliko je jako i glasno tako da i komšije čuju. Uostalom, većina i dalje živi s roditeljima ili cimerima, tako da sigurno ne biste želeli da vam kasnije kažu da su vas čuli.

...traže analni seks

Nije svim ženama to užitak, shvatite.

...kada prećute kraj

Tokom oralnog seksa žene se često naljute na svoje partnere kada im prećute orgazam i potpuno ih iznenade.

...previše koriste jezik

Žene ne vole kada muškarci na određenim mestima previše upotrebljavaju svoj jezik.

...puštaju gasove i previše pričaju

Taj nivo opuštenosti nakon seksa kod muškaraca može biti krajnje uznemiravajući za žene. Uz to, priča o tome kako ste proveli dan isto tako može iritirati. Ko želi nakon seksa da priča o problemima na poslu? – Uživajte u odmaranju, milovanjima, hrani...

  • valentino

    03.02.2013 10:59
    oslobođen sexa
    Au, baš ste preterali! Pa toliko mnogo lepih stvari i dešavanja ima na ovom svetu nevezanih za to "opa-cupa", a vi samo to pa to, kao da osim toga drugo ne postoji! Inače, i ja često primenim to "opa-cupa" ili ti "Đi-đi", ali nisam baš rob toga! i na kraju; dosadni ste sa tim, ne znam samo šta hoćete i da li znate kako utičete na klince!? Prestanite da ih opterećujete!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.