Čuvajte se ovoga kad masturbirate

Nema ništa loše u masturbiranju, ukoliko se ne zanesete previše. Pročitajte šta sve može da vam se desi ako preterate u eksperimentisanju.
Nema ništa loše u masturbiranju, ukoliko se ne zanesete previše. Pročitajte šta sve može da vam se desi ako preterate u eksperimentisanju.

Momak koji je želeo da proba "kako je u flaši", završio je u hitnoj pomoći – lekari su morali da iseku plastičnu bocu kako bi njegov zaglavljeni penis spasili od ozbiljnije povrede. Ovako je zaradio samo edem i pouku.

Prljave ruke koštale su jednog tinejdžera mirnog sna nekoliko nedelja. Masturbirao je uvek kada bi mu "došlo": u školskom ili javnom WC, čak i na skrovitim mestima metroa. Zbog neopranih ruku zaradio je gljivično oboljenje koje se manifestuje nesnosnim svrabom. Tek nakon nekoliko neprespavanih noći i kutije antibiotika, bilo mu je bolje.

Mišićave ruke su seksi, ali pazite kada dohvatite svoj "ponos". Jedan snagator je sebe prilikom samozadovoljavanja zamalo polomio sopstveni penis. Statistika pokazuje da samo 19 odsto ovih povreda nastaje tokom seksa. Uglavnom su manuelne kompresije uzrok lomova muških polnih organa.

Dakle, ne stežite previše svoj penis tokom masturbiranja, upozoravaju lekari. Oni, takođe, apeluju na muškarce vozače da se klone "igranja" tokom vožnje. Prema nekim istraživanjima, do preloma penisa često dolazi ako muškarac masturbira tokom vožnje, zato što tada penis drži pod nezgodnim uglom.

I masturbacija u kabini za tuširanje je opasna. Česti su slučajevi "proklizavanja" i nezgodnih udaraca, lomova ruku, nogu...

  • Milan

    25.03.2014 20:52
    Kupite veštačku vaginu u specijalizovanoj prodavnici koja će vam pružiti bezbednu i prijatnu masturbaciju.
  • 25.03.2014 11:46
    nemojte izlaziti iz kuce, auto ce da vas pogazi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.