Pogrešni tipovi muškaraca sa kojima ćete izlaziti pre onog pravog

Da bi došli do svog princa, morate da poljubite mnogo žaba. Tako kaže jedna stara izreka, a ovde je "mnogo žaba" ograničeno na nekoliko tipova, koje je pre onog pravog upoznala svaka devojka.

Da bi došli do svog princa, morate da poljubite mnogo žaba. Tako kaže jedna stara izreka, a ovde je "mnogo žaba" ograničeno na nekoliko tipova, koje je pre onog pravog upoznala svaka devojka.


1. Potpuni promašaj

Kratko i jasno: muškarac koji nije imao apsolutno nikakvog poštovanja ni prema vama ni prema vašem vremenu, koji je slao poruke posle ponoći i baš nikad vas nije izveo među ljude.

2. Predobar

To je onaj koji je bio lud za vama i veselio se svakom vašem hiru i redovno ih ispunjavao. No, to nije bilo nimalo privlačno.

3. Lep i glup

Da ste površni, on bi bio savršen. Ovako, on je bio samo zgodan dečko, s jednom velikom manom, preko koje niste mogle da pređete.

4. Zločesti

Svaku od nas je u jednom trenutku privukao jedan takav. No, brzo nas je i pustio, jer takav odnos nije održiv na duge staze.

5. Petar Pan

To je onaj tip koji baš nikad neće odrasti, koliko god vi verovali da je to samo faza. On će živeti na maminom kauču još godinama i još godinama će jedva čekati vikend da izađe napolje i da se napije. Sve dok se jedan dan ne probudi i shvati da ništa nije postigao u životu, a tada će biti prekasno.

6. Biznismen

Nije problem biti u vezi s nekim ko ima posao i trudi se da nešto postigne. Problem je zabavljati se s nekim ko ne zna ili ne želi da napravi balans između poslovnog i privatnog života.

7. Mamin sin

On je drugačiji tip od Petra Pana. On može biti vrlo odrastao muškarac, sa svojim stanom, finansijama i slično, ali je i dalje vezan za mamu kao da se nikad nije odselio. Svi volimo svoje roditelje, ali i tu treba postojati granica, a ovaj tip je ne poznaje.

  • 02.11.2014 22:10
    Princeza
    Pogresan pristup.
    Kao sto zene vise ne tretiraju muskarce kao malo vode na dlanu tako ne moze da bude ni obrnuto. Postovanja treba da postoji i ono mora biti obostrano. Ne znam o kakvim dvorovima pricas ali bilo bi lepo kad zene ne bi zivele u bajkama, zamisljajuci da su princeze, nego u stvarnom zivotu. Slazem se da godine nisu od presudnog znacaja, ali uvek su zene trazile muskarca starijeg od sebe i muskarci su trazili zene mladje od sebe (u vecini slucajeva) a to se ne menja preko noci.
  • Princeza

    02.11.2014 20:36
    Cudni su mi neki komentari.Makar sta.Znam muskarca(80 godiste) koji se nedavno ozenio sa zenom koja ima 40 godina,onda poznajem drugog koji je isto 80 godiste zivi sa devojkom koja je 77godiste(verovatno ce se uzeti).Moja rodjaka se mlada udala ,razvela,i ponovo udala i imala je preko 40 godina kad je dobila devojcicu sa drugim muzem,pa onda opet jednu divnu devojcicu..To su slucajevi kojih sam se prvo setila,a ima ih jos...Joj pa koliko zena ima koje su imale preko 35,40 godina kada su dobile prvo dete...i imaju divnu decicu.Tu nekad jednostavno nema pravila,a ima onih koji imaju 20 gidina a muce se da dobiju dete...I sta vam to znaci polovna roba,tek mi to nije jasno.Ej muski pa vi zene treba da postujete(bez obzira na godine),stitite i drzite ko malo vode na dlanu,kao svoje princeze(pogledajte u dvorovima kako su se muski ophodili prema neznijem polu) a ne da ih smatrate robom.Treba da vam je bitno koliko vas voli,kakva je prema vama...a ne njene bivse veze.Svasta
  • 02.11.2014 18:34
    "Fina reputacija" = polovna roba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.