Da li ste previše seksi za svoj posao?

Sve žene obožavaju da se sređuju za posao. Svaka ima neki svoj, lični stil. Neka čak i provokativan. Koja su to "nepisana" pravila pristojnog oblačenja i kako da znate da li ste vi ona o kojoj koleginice šapuću na pauzi?
Sve žene obožavaju da se sređuju za posao. Svaka ima neki svoj, lični stil. Neka čak i provokativan. Koja su to "nepisana" pravila pristojnog oblačenja i kako da znate da li ste vi ona o kojoj koleginice šapuću na pauzi?

Za osveženje sivog kancelarijskog prostora neophodno je da budete sređeni, da nosite nakit, šminku, lepu odeću. Ali imajte uvak na umu da je prostor između ličnog stila (seksi) i javnog mišljenja (previše seksi) veoma uzak i da je tu manje, u stvari, više. Najbolje je da krenemo po delovima tela.

Dekolte

Garantovano niko ne sluša vaše sjajne ideje kad jedino što mogu da čuju jeste "Pogledaj ih, pogledaj ih". Zbog toga što su vam tako blizu lica, vaše grudi mogu beskrajno da dekoncentrišu sagovornika ako su pozicionirane tako da upadaju u oči. I znajte da muškarci nisu jedini koji vire. I žene mogu da ih vide, a nisu ni blizu toliko impresionirane. Nosite svoje bluze i džempere sa dubokim izrezom, ali ispod obucite nešto: potkošulju, topić, majičicu. Sve je to od osnovnog značaja kada želite da povučete liniju između provokativnog i pornografskog.

Noge

Noge su najbezbolniji način da pokažete da ste seksi a da ne pređete liniju. Za razliku od naših zadnjica, većini žena ne smetaju njihovi listovi i u stanju su da ih pokažu a da ne osećaju da su previše toga otkrile. Obratite pažnju da se govori o listovima. Najpristojnija i najbolja dužina suknje je negde oko 5 centimetara iznad kolena.

Stopala

Kad pričamo o cipelama, Keri Bredšo je skroz u pravu. Nošenje prelepih, seksi cipela sa štiklom je kao da zakoračiš u moć. Ne samo da pomažu da vam noge deluju duže i tanje, one su zabavan i jednostavan način igranja sa bojama i stilom. Ali, znajte da nije isti efekat sa svakim parom štikli. Zvuk vašeg golog stopala po gumi vaših japanki? Iritirajući. Slika vas nagnutih napred, pokušavajući da održite nesigurnu ravnotežu na štiklama koje su vam previsoke? Smešno. Zadebljanje na petama i iskrzani nokti na nogama? Fuj. Seksi izgled leži u detaljima.

Glava

Najmoćnije seksi oružje koje treba da ponesete na posao je mozak. Dovitljivost, šarmantnost, inteligencija, radoznalost – ne izlazite iz kuće bez njih!

  • 21.12.2014 14:07
    "ona o kojoj koleginice šapuću na pauzi"
    HA! "koleginice"!
  • pera

    21.12.2014 14:05
    ..
    Jesam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.