Kilogram mladih krompira ostrugati od kožice, iseći na delove, posoliti i ostaviti ih tako pola sata.
U šerpu staviti jednu kašiku maslaca, spustiti na zagrejani maslac krompir, pa ga pržiti dok ne porumeni.
U isprženi krompir dodati sitno isečenog peršunovog lišća, zatim ga preliti sa 125 grama rastopljenog kajmaka i ostaviti da se u kajmaku krčka još 10 minuta.
Izručiti krompir na posudu i služiti uz neko pečenje.
Autor: 021.rs
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar