Novosadski informativni portal 021

Život

VIDEO: Na kućnom pragu zatekla radoznalu sovu

Jedna žena iz Amerike objavila je na internetu snimak nesvakidašnjeg prizora koji ju je zatekao na pragu kuće. Kada je krenula da izađe iz kuće, otvorila je ulazna vrata i na tremu ugledala bebu sovu.

Otkrivena "pank-roker" žaba

Mala žaba, sposobna da se u nekoliko minuta pretvori u čekinjasto čudovište, pronađena je u andskim šumama u Ekvadoru, jednoj od zemalja sa najbogatijim biodiverzitetom na svetu.

Koliko soli je previše soli?

So je neizostavan dodatak mnogim jelima. Osim što je najrasprostranjeniji pojačavač okusa, so ima i važnu funkciju u regulisanju krvnog pritiska, stvaranju i prenosu električnih impulsa u živcima i mišićima i aktivnom prenošenju molekula kroz membranu.

Šta znače seksi snovi?

Seksolog Susan Blok kaže da su snovi često način na koji podsvest utiče na vaš život, a snovi o seksu ne moraju uvek da budu bukvalno shvaćeni.

Putovanje Dunavom preko Google Street View-a

Kompanija Google napravila je prošlog leta fotografije Dunava, slikajući širom Slovačke, Hrvatske, Srbije, Mađarske, Bugarske i Rumunije i pozvala korisnike da na servisu "Street View" krenu na putovanje tom rekom.

Kaliforniji preti velika suša zbog marihuane

Marihuana je biljka kojoj treba mnogo vode, a kako je broj farmi kanabisa u Kaliforniji u konstantnom porastu , tako je i opasnost od suše u ovoj američkoj državi sve veća, upozoravaju stručnjaci.

Osam znakova da se zaljubio u vas

Svaka osoba na svetu je jedinstvena i pristupa stvarima na drugačiji način, ali evo koje stvari su zajedničke svima bez obzira na to kakvi su karakterno.

Kanabis ima rezultate u lečenju mnogih bolesti

Kanabis i medicinski preparati od kanabisa jesu lek i Srbija treba da promeni propise kako bi najteže obolelima omogućila da njega dođu na regularan način i po preporuci lekara, ocenjeno je u Kragujevcu na tribini Upotreba kanabisa u medicinske svrhe.